دیدار معاون پژوهش و فناوری و جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه/
آیت اله علما: جهاد دانشگاهی الگویی موفق از فعالیت های علمی و تحقیقاتی در کشور است
در آستانه سی و دومین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی دکتر سعیدقاضی مغربی معاون پژوهش و فناوری، دکتر بهروز بادکو رییس جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه، مهندس رحیمی قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه و جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی با آیت اله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد کرمانشاه،نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با اشاره به نیاز کشور به رشد و توسعه حرکت های علمی، از جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی پیشرو در این زمینه یاد کرد و گفت: این نهاد انقلابی الگویی موفق از فعالیت های علمی و تحقیقاتی در کشور است.
آیت اله علما با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در مباحث علمی کشور، بیانات ایشان را فصل الخطاب همه دستگاههای علمی و اجرایی دانست و اظهار داشت: خوشبختانه در چند سال اخیر فضای فکری مناسبی برای رشد علمی کشور ایجاد شده که امیدواریم این روند بیش از پیش استمرار داشته باشد و شاهد اخبار خوب در این زمینه باشیم.
وی با اشاره به عملکرد مناسب جهاد دانشگاهی در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی نیاز کشور را حرکت جهادی در همه بخش ها دانست و گفت: باید تخصص را در کنار تعهد قرار داد تا نتیجه کارها بیش از پیش مشخص شود.
در ابتدای این جلسه که در محل بیت امام جمعه تشکیل گردید، دکتر سعیدقاضی مغربی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی به تشریح برخی از دستاوردهای جهاددانشگاهی پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای مولود انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف علمی، تحقیقاتی و فناوری مشغول فعالیت است و بحمداله تا کنون توانسته است منشاء اثراتی برای کشور باشد.
وی با اشاره به توانمندی جهاد دانشگاهی در عرصه های پزشکی، خاطرنشان ساخت: بیماری سرطان یکی از موضوعاتی است که در دنیا و در کشور ایران بسیار شایع می باشد و ما نیز در این راستا توانسته ایم یک سری آنتی بادی هایی را برای تشخیص و مداوای برخی از سرطان ها تولید کنیم.
وی در تشریح کارهای صورت گرفته در مجموعه جهاددانشگاهی به مرکز درمان سرطان سینه اشاره کرد و گفت: امیدواریم که با ایجاد این مرکز توانسته باشیم بسیاری از مشکلات و بیماری های شایع در زنان را حل کنیم و در این زمینه به صورت جدی فعالیت های خود را انجام می دهیم.
قاضی مغربی گفت: کارهای تحقیقاتی انجام شده در جهاددانشگاهی خدمتی مستقیم برای مردم است تا برای مداوای خود مجبور نشوند به خارج از کشور مراجعه کنند.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی بیان داشت: خوشبختانه یک سری مراکز تخصصی مانند مرکز ناباوری در استان های تبریز و اردبیل داریم و مراکزی نیز در خوزستان و اهواز در حال راه اندازی است که امیدواریم اینگونه مراکز را در تمام نقاط مختلف کشور گسترش دهیم.
وی بیان داشت : ما شاهد فعالیت های فراتر از سطح کشور از سوی جهاددانشگاهی، از جمله جهاد دانشگاهی کرمانشاه در رابطه با کارهای تحقیقاتی با کردستان عراق هستیم .
قاضی مغربی افزود: امیدواریم جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز به یکی از قطب های پژوهشی تبدیل گردد.
وی در ادامه گفت: ما باید از بستر های فراهم شده به نحو احسن استفاده کنیم و اگر غیر از این باشد اثرات منفی برجای خواهد ماند.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی اظهار داشت: فعالیت های صورت گرفته در حوزه ی - فنی مهندسی کمتر از مرکز رویان نیست و در زمینه مخابرات توانستیم رتبه سوم را به خود اختصاص دهیم و بعد از فرستنده های آمریکایی و آلمانی جهاددانشگاهی در ایران توانسته است فرستنده پرقدرتی را نصب کند.
وی بیان داشت: همانطور که می دانید مخابرات یکی از مهم ترین مراکزی است که به هنگام جنگ مورد حمله قرار می گیرد و متأسفانه دشمن امکاناتی را دارد که به راحتی می تواند مراکز مخابراتی را از بین ببرد و در این راستا اگر بتوانیم سیستم های جایگزین داشته باشیم می توان این مرکز راحفظ کرد.
وی با اشاره به اینکه نفت شاهرگ اصلی کشور ایران است گفت: چندین سال است که در عسلویه در این خصوص به صورت جدی فعالیت خود را آغاز نموده ایم و در دو سال گذشته به دستور رییس جمهور ساخت سه دکل و حفاری نفت به جهاد دانشگاهی واگذار شد .
وی در پایان خاطر نشان ساخت: در حوزه ی کشاورزی و علوم اجتماعی کارهای خوبی توسط این مجموعه صورت گرفته است.ح/الف
١٤:٥٩ ٢٦/٠٤/١٣٩١