گسترش فعالیت های پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در دانشگاه پیام نور
در دیدار رئیس و مسئولین دانشگاه پیام نور کرمانشاه از پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه بر گسترش همکاریهای این دو نهاد علمی تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری کرمانشاه، در دور جدید فعالیت های پارک علم وفناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با دانشگاه های استان این بار پارک علم وفناوری میزبان مسئولین دانشگاه پیام نور کرمانشاه بود.
در ابتدا این نشست دکتر بهروز بادکو با ارائه گزارشی از فعالیت های این مجموعه گفت: پارک علم وفناوری با هدف توسعه اقتصادی بر پایه تولیدات دانش بنیان شکل گرفته است.
وی ادامه داد : هم اکنون بیش از 170 واحد فناور تحت پوشش پارک هستند و 35واحد نیز موفق و خارج شده اند.
بادکو در ادامه با اشاره به اینکه پارک وظیفه دارد از شرکت های فناور حمایت کند تا آنان نتایج تحقیقات خود را تجاری سازی کنند، گفت: کمک به افزایش ثروت درجامعه از طریق توسعه اقتصادی دانش محور از رسالتهای پارک است.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های دانشگاه پیام نور، گفت : ما این امکان را داریم که بتوانیم ایده های خلاقانه دانشجویان را با بسترهای موجود در پارک به محصول تبدیل کنیم.
وی تأکید کرد: می توانیم با همکاری بیشتر در بخشهای مختلف هم افزایی بیشتری در راستای توسعه استان داشته باشیم.
در ادامه این جلسه مهندس رضا رحیمی قائم مقام پارک علم وفناوری کرمانشاه گفت : متاسفانه در گذشته توجه جدی به حوزه های فناوری در استان نشده است و باعث شده در بخشهایی دچار عقب افتادگی شویم اما اکنون پارک علم وفناوری بسترهای رشد استان را درحوزه فناوری فراهم کرده است.
وی درادامه با اشاره به اینکه کشورهای توسعه یافته بیش از 60 سال است که درحوزه پارکهای علم وفناوری فعالیت می کنند، گفت : پارک های علم وفناوری درواقع بسترساز و ایجاد کننده زیرساختهای لازم جهت رشد و توسعه موسسات فناور است.
وی افزود : این مجموعه می تواند نقش مهمی درافزایش قدرت رقابت و رشد صنایع متکی بر دانش داشته باشد.
مهندس رحیمی گفت: می توان با استفاده از ظرفیت های خوب دانشگاه پیام نور زمینه های حمایت از ایده های دانشجویان این دانشگاه را برای تبدیل علم به ثروت فراهم کرد .
در ادامه این جلسه دکتر محسن فرشادفر رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه با مثبت ارزیابی کردن فعالیت های پارک علم وفناوری کرمانشاه، گفت: می توانیم با همکاری نزدیک تر با این مجموعه هم افزایی خوبی برای توسعه فناوری در استان داشته باشیم.
وی افزود: دانشگاه پیام نور از پتانسیل بسیار خوب دانشجویی برخوردار است که می توان با استفاده از بسترهای پارک آن را به فعل تبدیل کرد.
دکتر فرشادفر با اشاره به اینکه اکثر دانشجویان این دانشگاه بومی هستند، گفت: سرمایه گذاری بر روی دانشجویان دانشگاه پیام نور برای استان ماندگار خواهد بود.
وی در ادامه ضمن اعلام آمادگی برای برگزاری دوره های آموزشی و معرفی پارک به دانشجویان و اساتید این دانشگاه، گفت: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت یکدیگردر راستای توسعه استان استفاده کنیم.
درپایان این دیدار رئیس و مسئولین دانشگاه پیام نور کرمانشاه از چند شرکت فناور مستقر درپارک علم وفناوری بازدید کردند و از نزدیک با فعالیت های آنها آشنا شدند.
٠٧:٢٣ ٢٥/٠٥/١٣٩١