١٢:٢١ ٠١/٠٩/١٤٠٣
فرهنگي
نوزدهمين دوره جشنواره كتاب سال دانشجويي به كار خود پايان داد
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي : علم مايه اقتدار جوامع است

مراسم اختتاميه نوزدهمين دوره كتاب سال دانشجويي 23 آبان ماه به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي در پژوهشكده فرهنگ و هنر و معماري اين نهاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي، دكتر سيدمحمدحسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين مراسم ضمن قدرداني از جهاد دانشگاهي در برگزاري جشنواره گفت: در مكتب اسلام كه معجزه الهي آن از جنس كتاب است، مساله علم و دانش و كتابخواني از اهميت ويژه‌اي برخوردار است .
وي افزود: در دنياي امروز علم مايه اقتدار و توانمندي جوامع است و كتاب در اين بين به عنوان وسيله‌اي براي انتقال علم و دانش بايد مورد توجه قرار گيرد.
حسيني ادامه داد: اگر خواهان استقلال و عزت كشور هستيم بايد با مجاهدت و تلاش در عرصه علم و گشودن دروازه‌هاي علم به جايگاه اصلي خود برسيم .
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطرنشان كرد: عده‌اي مي‌خواهند علم در انحصار خودشان باشد چرا كه مي‌دانند اگر ايران به مرزهاي دانش دست يابد، ديگر جوامع نيز از ايران سرمشق مي‌گيرند. دشمنان به دنبال تحقير ديگران هستند و ما بايد با دست‌يابي به قله‌هاي دانش كه لازمه اش ترويج مطالعه و كتابخواني است، در مقابل اين توطئه مقاومت كنيم.
حسيني گفت: اگر مي‌خواهيم از هويت خود صيانت كنيم راهي جز توجه به فرهنگ و كتاب وجود ندارد و اگر چنين نشد ناچار بايد تابع ديگران باشيم.
وي در خاتمه اظهار داشت: اميدواريم به نقطه‌اي در كشور برسيم كه تمام پايان نامه هاي دانشگاهي، قابليت انتشار به عنوان كتاب را داشته باشد.




دكتر يادگاري:
جهاد دانشگاهي پيش قراول جهاد علمي است


رييس جهاد دانشگاهي در مراسم اختتاميه جشنواره كتاب سال دانشجويي گفت: هدف جهاد دانشگاهي تلاش در عرصه هاي علمي و فرهنگي است و در طول اين سه دهه توانسته به ميزان مطلوبي در اهداف موردنظر دست يابد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي، دكتر محمدحسين يادگاري در ادامه اظهار داشت: جهاد دانشگاهي در زمينه هاي مختلف علمي نظير پزشكي، علوم پايه، فني و مهندسي و... فعاليت مي‌كند و در برخي از اين زمينه ها موفقيت هاي چشمگيري داشته است.
وي با بيان اينكه لازمه نيل به تمدن نوين اسلامي، اتكا به فرهنگ ديني است، تصريح كرد: توليدات علمي ايرانيان امروز به حدي رسيده كه در حال حاضر در منطقه در جايگاه نخست قرار داريم و جوانان ايران اسلامي ثابت كردند كه مي‌توان با اعتقادات ديني به رشد علمي دست يافت.
يادگاري اظهار داشت: جهاد دانشگاهي پيش قراول فرهنگ جهادي و جهاد علمي است و براي اينكه بتوانيم در آينده نيز  موفق باشيم بايستي برنامه ريزي دقيق و بلندمدتي را انجام دهيم.

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي:
جشنواره كتاب سال دانشجويي در رونق پژوهش اثرگذار بوده است


معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي گفت: فراهم آوردن زمينه مناسب براي بروز خلاقيت‌هاي دانشجويان، افزايش انگيزه مطالعه پژوهشي، بهره مندي جامعه از آثار دانشجويي ، ترغيب دانشجويان به مطالعه و تحقيق از مهمترين اهداف برگزاري جشنواره كتاب سال دانشجويي است .
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي، مهندس عليرضا زجاجي در مراسم تقدير از برگزيدگان جشنواره كتاب سال دانشجويي با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين اهداف بي‌ترديد در قالب فعاليت هاي علمي و پژوهشي دانشگاه‌ها، اساتيد و دانشجويان كشور، رقم مي‌خورد و انعكاس مناسب اين جريان فراگير موضوع اصلي جشنواره است كه آنرا در رديف موفقيت هاي علمي ممتاز كشور قرار داده است و در مجموعه به رونق پژوهش منجر شده است .
زجاجي افزود: تلاش سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي در هدايت و مديريت اين جريان فرهنگي علمي توانسته است بارقه هاي اميد را در پژوهشگران دانشجويان ايجاد نمايد و تداوم اين جريان بي شك مي‌تواند در عرصه‌ جهادي نيز وجهه علمي كشور را تقويت و بهبود بخشد.
وي در خاتمه گزارشي از روند داوري آثار ارايه داد.

محمد سلگی - دبیر نوزدهمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی  نیز برگزاری این جشنواره را با هدف ارج نهادن به استعدادهای دانشجویان مؤلف خواند و گفت: ادامه نوزدهمین دوره این جشنواره نشان می‌دهد که دانشجویان از این جشنواره استقبال کردند و امسال 1400 کتاب به این جشنواره رسیده که در بخش‌های عمومی و بخش‌های ویژه‌ای چون کتاب‌ سال قرآنی، تولید ملی، اشتغال و کارآفرینی و گردشگری بوده‌اند. ما امسال تلاش کرده‌ایم تا جوان‌ترین مولف و مولف پرتلاش را معرفی کنیم و از ناشری که در زمینه نشر آثار دانشجویی تلاش کرده است، تقدیر کنیم.

دبیر نوزدهمین دوره جشنوراه کتاب سال دانشجویی با اشاره به داوری‌های این دوره از جشنواره گفت: داوری این دوره از جشنواره در سه بخش محتوایی، روش‌شناسی و ضوابط شکلی لحاظ شده است که 9 اثر به عنوان آثار برگزیده و 16 اثر به عنوان اثر قابل تقدیر و یک نشر به عنوان نشر قابل تقدیر معرفی شده‌ است.

او افزود: در سر راه چاپ کتاب‌های دانشجویی مشکلاتی هست و دانشجویان به دلایل مالی و سنی برای چاپ آثارشان با مشکلاتی مواجه‌اند. این دبیرخانه تلاش می‌کند علاوه بر معرفی آثار برگزیده به دانشجویان، برای چاپ کتاب‌های شان یاری کند و این نیازمند مساعدت وزارتخانه‌های مختلف است. ما همچنین طرح تبدیل پایان‌نامه به کتاب و خلاصه کتاب‌ها با هدف ترویج کتاب‌خوانی را در دست انجام داریم. همچنین طرح معرفی تازه‌های کتاب در دانشگاه‌ها را در دست اجرا داریم که این همه نیازمند یاری سایر بخش‌ها نیز هست.

در ادامه اين مراسم حجت الاسلام سيدمهدي تقوي رييس سازمان فعاليت هاي قرآني دانشگاهيان كشور درخصوص روند انتخاب كتاب سال قرآني دانشجويان گزارشي ارايه داد.
گفتني است، در پايان مراسم از برگزيدگان مراسم قدرداني شد.

١٦:٣٩ ٢٣/٠٨/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد