وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي:
دشمنان ما امروز با واكنش 1700 وبلاگنويس قرآني و به زودي با ميزاني فراتر از اينها مواجه خواهند شد
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: فرصتي كه امروزه در فضاهاي مجازي در اختيار اهل قرآن قرار دادهاند، يك فضاي مغتنمي است كه به سرعت ميتواند گسترش يابد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، محمد حسين صفار هرندي در مراسم اختتاميه نخستين جشنواره وبلاگنويسي قرآني گفت: فرصت كار فرهنگي در فضاي مجازي با كار در رسانههاي مكتوب قابل مقايسه نيست و در حالي كه براي راه اندازي نشريات مكتوب مشكلات فراواني وجود دارد، فضاي مجازي فرصت آسان و قابل دسترسي را در اختيار مخاطبان قرار داده است .
وي ادامه داد: سهولت كار با فضاي مجازي نبايد منجر به سهلانگاري شود، منزلت قرآن يك اقدام در جايگاه رفيعي را ميطلبد كه با تركيب دانش و هنر ميتوان يك كار ارزشمند قرآني ارايه كرد .
صفار هرندي اظهار داشت: به لحاظ كثرت تعداد و كيفيت اجراي اين گونه برنامهها، فعالان قرآني يكي از شاخص ترين افراد در حوزهي كار فرهنگي در فضاي مجازي هستند .
وي همچنين گفت: كار كساني كه امروز وارد حوزههاي قرآني ميباشند و مفاهيم آن را منتقل ميكنند به پيامبر اسلام (ص) به عنوان نخستين پيامرسان دين مبين اسلام شبيه است .
وزير فرهنگ و ارشاد اسلاميگفت: گستردگي موضوعات و تنوع سلايق قرآني توجه بيشتري را به اين حوزه ميطلبد .
وي گفت: نكته قابل توجه در اين جشنواره آن است كه فعالان قرآني و اينترنت به همراه هم كه همگي از قشر جوان هستند، در اين جشنواره شركت كردند و آينده فرهنگ قرآني در دست اين جوانان است .
وي با اشاره با اين كه جوانان در جهان اسلام به نقطه خوبي متوسل شدهاند گفت: قرآن گنجينهاي بي بديل و ناتمام است كه هر كس را به اندازه فهم، معرفت، و درخواستش پاسخگوست .
صفار هرندي اظهار داشت: امروز ما با يك نبرد بيامان بين مخالفين انديشههاي معنوي و علاقهمندان به قرآن مواجه هستيم .
وي گفت: تمام افرادي كه با اعمال توهين آميز خود در هتك حرمت پيامبر اسلام (ص) و تخريب بارگاه عسگريين (ع) نقش داشتهاند، از يك عنصر رنج ميبرند و آن واكنش روز افزون جوانان جوامع اسلاميدر دفاع از آرمانهاي الهي است .
صفار هرندي اظهار داشت: متاسفانه امروز " سلمان رشدي " در تدارك كتاب جديدي عليه مقدسات مسلمانان است ولي ما عملكرد آنها را به حساب ابتكارشان در مواجهه با اسلام نميبينيم. بلكه همگي اين اقدامات تدافعي و از سر انفعال در برابر گسترش اسلام است و ما ميدانيم همهي اينها آخرين تدابيري است كه دشمنان در چنته خود دارند .
وي همچنين خاطر نشان كرد: دشمنان در حال حاضر جز نبرد مستقيم با اهل حق و اقداماتي مانند، تخريب اماكن مقدس آنها چاره ديگري ندارند .
صفار هرندي گفت: دشمنان امروز با واكنش 1700 وبلاگ نويس قرآني و به زودي با ميزاني فراتر از اينها مواجه خواهند شد .
وي همچنين براي برگزاري هر چه بهتر اين جشنواره در سالهاي آينده اظهار اميدواري كرد.م/د
٠٨:٢٦ ١٧/١٢/١٣٨٤