همايش آسيب شناسي فعاليتهاي فرهنگي دانشگاهها در اروميه برگزار شد
همايش آسيب شناسي فعاليتهاي مسائل فرهگي دانشگاهها با عنوان «فرهنگ در آيينه دانشگاه» از سوي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان آذربايجان غربي برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي صنفي خبرگزاري دانشجويان ايران، اين همايش به منظور آسيب شناسي مسايل فرهنگي دانشگاهها با حضور روساي دانشگاهها و كارشناسان فرهنگي در سالن شوراي دانشگاه اروميه برگزار شد.
دكتر صدقي، رييس دانشگاه اروميه در اين همايش در سخناني گفت: قوانين و آييننامههاي فرهنگي دانشگاهها بايد جوابگوي فرهنگ اصيل اسلامي ما باشد.
وي اظهار داشت: ما بايد برنامههاي فرهنگيمان را عميق تر كرده و با جواناني كه ذهنشان همچون آينه روشن است برخورد عقلاني و مناسبي داشته باشيم و با ارائه هرچه بهتر اين مسائل جوانان را در مسير آينده فرهنگي كشور به كار گيريم.
وي با بيان اينكه ما بايد با رسالت فرهنگي مان آشنا باشيم و بعد حركت كنيم، اذعان كرد: اين رسالت امروز به عهده دانشجويان كشور است و انتظار از آنهاست كه اولين عكس العمل را نشان دهند.
امين رستم زاده، سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان آذربايجان غربي در اين همايش با اشاره به فعاليتهاي فرهنگي استان، اظهار داشت: توسعه فعاليتهاي فرهنگي برطبق نيازسنجيهاي صورت گرفته، گسترش و توسعه فعاليتهاي فرهنگي در دانشگاههاي استان، تكيه و تاكيد بر برنامههاي كيفي (پايا و پويا) بر اساس شناسايي ايدهآلهاي غيركليشهاي و كاملا بديع و متنوع در چارچوبي كاملا خلاقانه و دانشجو محور كردن و توسعه مشاركت دانشجويان در تعريف و اجراي برنامهها از جمله محورهاي مورد بحث اين همايش است.
وي تبليغ و ترويج آرمانها و ارزشهاي انقلاب اسلامي به منظور جلوگيري از انقطاع نسلها و مطابق فعاليتها بر مدار فرهنگ قرآني و ديني و مقابله با تهاجم فرهنگي با شيوههاي بديع را از محورهايي عنوان كرد كه بايد در فعاليتهاي فرهنگي مدنظر قرار گيرد.
به گفته وي، در مجموع در طي شش ماهه گذشته 5هزار نفر از دانشجويان استان از برنامههاي فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي بهرهمند شدهاند.
سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان هدف از برگزاري اين همايش را آشنايي با مشكلات و موانع پيشروي فعاليتهاي فرهنگي دانشگاهي، شناسايي علل ركود برخي فعاليتهاي فرهنگي دانشگاهي و چالشهاي پيشروي مشكلات اجرايي فعاليتهاي فرهنگي دانست و اضافه كرد: راهكارهاي توسعه فعاليتهاي فرهنگي، ضرورت و نيز عدم ضرورت بازشناختي و يا بازتعريفي از موضوع فعاليتهاي فرهنگي و راهكارهاي اجرايي آن در دانشگاهها، راهكارهاي توسعه و بهرهمندي و مشاركت دانشجويان از فعاليتهاي فرهنگي و به صورت هرچه بيشتر، ارزيابي و شناسايي چرايي و دلايل و عدم تاثيرگذاري مدنظر برنامههاي فرهنگي بر روي دانشجو و ارائه پيشنهادات و راهكارها و نكته نظرات در راستاي هرچه كيفي كردن برنامههاي فرهنگي در دانشگاه و گام نهادن در جهت دستيابي به اهدافهاي يك برنامه ايده آل فرهنگي و ... براي دانشجو از ساير اهداف برگزاري اين همايش است. م/د
١١:٠١ ١٧/١٢/١٣٨٤