١٧:٥٨ ٠١/٠٢/١٤٠٤
فرهنگي
شعبه های جدید مركز گردشگري علمي – فرهنگي دانشجويان ايران در 6 واحدجهاد دانشگاهي

تشكيل شعب گردشگري در واحدهاي گيلان، سيستان و بلوچستان، اردبيل، مشهد، علامه طباطبايي و الزهرا در جلسه‌ي  شوراي مركزي مركز گردشگري علمي – فرهنگي دانشجويان ايران تصويب شد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني مركز گردشگري علمي – فرهنگي دانشجويان ايران(ايستا)،آخرين جلسه‌ي شوراي مركزي مركز گردشگري علمي – فرهنگي دانشجويان ايران در سال جاري، عصر ديروز با حضور اعضاي اين شورا یرگزارشد.
بر اسا س این گزارش،دراین جلسه،طرح ها و برنامه هاي آتي مركز مورد بحث و بررسي قرار گرفت و از بين درخواست هاي ارايه شده از سوي واحدهاي جهاد دانشگاهي در سراسر كشور،تاسیس 6 شعبه مركز گردشگري در واحدهاي گيلان، سيستان و بلوچستان، اردبيل، مشهد، علامه طباطبايي و الزهرا به تصويب نهايي رسيد.
گفتنی است،هدف از تشكيل شعب ياد شده، وجود مرجعي برای ساماندهي هر چه بهترگردش‌هاي دانشجويی و استفاده از طرح ها و برنامه هاي دانشجويي و در نهايت رونق صنعت گردشگري كشور عنوان شده است.م/د

١٦:٥١ ٢٢/١٢/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد