١٩:٠٨ ٠١/٠٢/١٤٠٤
فرهنگي
مدير كل بازرگاني استان همدان:
جهاد دانشگاهي با تقواي علمي خود مي‌تواند بوعلي سينا هاي زيادي را به جامعه معرفي نمايد

 نشست مشترك معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي واحد استان همدان با سازمان بازرگاني استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي همدان ، در اين نشست حسن حنان مدير كل بازرگاني استان آگاهي را مايه شقاوت و سعادت جامعه دانست و گفت: جهاد دانشگاهي با پشتكار جهادي و پشتوانه علمي دانشگاهي مي‌تواند در آگاهي جامعه موثر باشد.

وي ادامه داد:جهاد دانشگاهي با تقواي علمي خود مي‌تواند بوعلي سيناهاي زيادي را به جامعه معرفي نمايد.

حنان با اشاره به موفقيت جهاد دانشگاهي در عرصه‌هاي مختلف گفت: امروز بايد دانش به فناوري و فناوري به ابزار تبديل شود.

مدير كل بازرگاني استان همدان تصريح كرد: نظر سنجي با نقش آگاه كردن مردم از عملكرد سازمانها و مسوولان مي‌تواند در شناساندن آن سازمان و استفاده از نظرات ناب افراد به وجدان و خرد جمعي دست يابد.

حنان اظهار اميدواري نمود با همكاري‌هاي هر چه بيشتر دومجموعه،در راستاي توسعه بازرگاني استان قدم‌هاي مثبتي برداشته شود.

در ادامه اكبر اسدي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي همدان نيز ضمن معرفي و اهداف جهاد دانشگاهي به بيان توانمنديهاي اين معاونت پرداخت.م/د

١٤:٥١ ٢٣/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد