رييس مركز فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور:
راهاندازي شهر قرآن سرفصل جديدي را در جذب زائران و گردشگران خواهد گشود
راه اندازي شهر قرآن كه براي نخستين بار در جهان و دنياي اسلام صورت ميگيرد، تحولات وسيع و گستردهاي را در حوزهي توريسم زيارتي كشور پديدار خواهد ساخت.
رييس مركز فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور درگفتوگو با خبرنگار ايسنا، با اشاره به جايگاه توريسم زيارتي در توسعه اين صنعت گفت: هر چند كه تنوع و سطح پراكنش جاذبههاي زيارتي كشور در سطح منطقهاي و قارهاي،بينظير است، اما راهاندازي شهر قرآن در مراغه كه خود از خوش آب و هواترين مناطق كشوري است، توريسم زيارتي در شمال غرب را توسعه خواهد داد.
به گفتهي رحيم خاكي، شهرستان مراغه با داشتن جاذبههاي بيشمار تاريخي، فرهنگي، زيارتي و اكوتوريستي، در سراسر كشور زبانزد گردشگران بوده و تاسيس شهر قرآن كه در يكي از زيباترين مناطق مراغه احداث ميشود، سرفصل جديدي را در جذب گردشگران و زائران به ويژه از كشورهاي مسلمان خواهد گشود.
وي شهر قرآن را در بردارندهي قابليتهاي فراوان براي باور كردن استعدادهاي قرآني دانست و گفت: مركز فعاليتهاي قرآني در كنار برنامههاي كلان و راهبردي خود شهري را براي اين كتاب آسماني طراحي كرده كه به مرور اين شهر تبديل به مركز بزرگ قرآنپژوهي و محوريت فعاليتهاي قرآني خواهد شد.
رييس مركز فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور، نگاه چند محوري به شهر قرآن را نكته بارز اين شهر ذكر كرد.
رحيم خاكي در عين حال گفت: براي راهاندازي طرح ملي شهر قرآن، مذاكراتي با معاونت فرهنگي سازمان مديريت و برنامه ريزي انجام شده و مسوولان اين سازمان قول همه نوع همكاري را دادهاند.
مدير شهر قرآن نيز اين شهر را شامل چندين مركز پژوهشي و آموزشي دانست و گفت: متوليان درصدد هستند تا محيطي مناسب و در خور شان كلام وحي براي آموزش قرآن در سطح بينالمللي فراهم كنند.
حميد فرزام به ايسنا گفت: شهر قرآن در بخشهايي چون آموزشكده، پژوهشكده، جوانه، فروشگاه، موزه و... راه اندازي خواهد شد.
مدير شهر قرآن از پژوهشكدهي قرآني به عنوان مهمترين بخش اين شهر ياد كرد و اظهار اميدواري نمود تا اين پژوهشكده با بهرهگيري از اساتيد برجستهي كشور و جهان، به قرآن پژوهان معرفي شود.م/د
١٢:١١ ١٣/٠٢/١٣٨٥