٠٠:٣٧ ٠٢/٠٢/١٤٠٤
فرهنگي
طي مراسمي در اين دانشگاه صورت گرفت؛
تجليل از اساتيد پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي تهران

پنجمين همايش تقدير از استادان پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي تهران با معرفي ده استاد پيشكسوت ، عصر امروز در اين دانشگاه برگزار شد .
  به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي ، در ابتداي اين مراسم دكتر سيد مصطفي فاطمي رييس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران در سخناني با اشاره به اينكه معرفي الگوهاي علمي براي دانشجويان و ارج نهادن به جايگاه علم و دانش از مهمترين اهداف برگزاري اين همايش است ، افزود : نكوداشت مقام اساتيد سنتي حسنه است و جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران قصد دارد با راه اندازي باشگاه اساتيد پيشكسوت اين حركت فرهنگي ارزنده را نهادينه سازد.
  وي ادامه داد : با توجه به اينكه در فرهنگ ديني و ملي ايرانيان اساتيد و علما جايگاه برجسته و ويژه اي دارند ، اقداماتي از اين دست مي تواند در بهره گيري تجربيات علمي و آموزشي استادان نقش مهمي را ايفاكند .
  دكتر فاطمي پيشكسوتان عرصه علم و دانش را الگوهاي عملي جوانان خواند و اظهار اميدواري نمود برگزاري اين همايش زمينه ساز گسترش فرهنگ تجليل و قدرداني از معلمان و اساتيد در دانشگاه ها باشد .
  در ادامه اين مراسم همچنين دكتر محمدباقر لاريجاني رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران طي سخناني ضمن قدرداني از زحمات دست اندركاران اين همايش ، اظهار داشت : بزرگداشت مقام اساتيد و پيشكسوتان اهل علم حركتي بسيار ارزشمند است و در كشور ما هرگاه به اساتيد توجه جدي شده و توانسته اند به شكل مناسب تجربيات خود را ارايه دهند ، علم و تحقيق و دانش نيز گسترش يافته است .
  وي افزود : احترام به اساتيد يكي از اركان پيشرفت علمي كشور است و در حقيقت استادان پيشكسوت سرمايه هاي اصلي دانشگاه ها هستند ، زيرا تلاش اساتيد و اهل دانش است كه به توسعه علمي جامعه منجر مي شود.
  دكتر لاريجاني به خدمات علمي اساتيد دانشگاه علوم پزشكي تهران اشاره كرد و يادآور شد : ارتباط مستمر با اساتيد پيشكسوت و حفظ و ضبط تجربيات ارزشمند آنان به شكل مكتوب از جمله مسايل مهمي است كه دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز به آن اهتمام دارد و به همين منظور راه اندازي دفتر دانش آموختگان دانشگاه را نيز در دستور كار قرار داده است.
  رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران درخاتمه برپايي اين گونه مراسم هاي نمادين را ارزشمند توصيف كرد و برضرورت نكوداشت مقام و جايگاه استادان تاكيد نمود .
  براساس اين گزارش ، دكتر عليرضا يلدا از اساتيد پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز در اين مراسم سخنراني كرد .
  وي با تقدير از برگزاركنندگان اين همايش در سخناني اظهار داشت : قوام دولت ها و حكومت ها وابسته به دانشمندان و علماي جامعه است و در واقع اساتيد ثمره و ميوه باغ علم و دانش هستند و ارزش اساتيد نيز به علم و فضل آنهاست .
  اين استاد پيشكسوت افزود : عالم و دانشمند بايد در راه خدمت به خلق و انسانيت گام بردارد و صرف نظر از تبحر علمي بايد دانش خود را خالصانه در راه خدا به كار گيرند.
  دكتريلدا در پايان احترام دانشجويان به اساتيد را مورد تاكيد قرار داد و خواستار حمايت مسؤولان از استادان دانشگاه ها شد .
  گفتني است در پايان اين مراسم ده تن از اساتيد پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي تهران مورد تقدير قرار گرفتند كه اسامي آنها به شرح زيراست :
  دكتر مهرداد رواقي فوق تخصص بيماريهاي پوست ، دكتر ناصر كماليان فوق تخصص آسيب شناسي ، دكتر مسعود امامي متخصص قارچ شناسي ، دكتر محمد ملك متخصص بيماريهاي كودكان ، دكتر حميد رحمت متخصص جراحي اعصاب ، دكتر عباس پوستي متخصص فارماكولوژي ، دكتر كاظم محمد متخصص آمار حياتي ، دكتر ايرج ناظري متخصص قلب و عروق، دكتر ژاله محموديان متخصص دندانپزشكي كودكان و دكتر مجيد غفار پور متخصص نورولوژي.
  خاطرنشان مي كند ، اين مراسم به همت جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران و با همكاري معاونت فرهنگي – دانشجويي اين دانشگاه برگزار شد.ح/الف

 

١٦:١٠ ١٩/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد