٠٥:٠٧ ٠٢/٠٢/١٤٠٤
فرهنگي
تازه‌ترين نظرسنجي ايسپا:
‌٣/٥٧ مردم حمايت دولت از تيم ملي را زياد مي‌دانند

تازه ترين نظرسنجي ايسپا نشان مي‌دهد كه ‌٣/٥٧ درصد در نظرسنجي ايسپا ميزان حمايت دولت از تيم ملي در جام‌جهاني را زياد مي‌دانند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در نظرسنجي مرکز افکار سنجي دانشجويان ايران (ايسپا) که ‌٢٥ ارديبهشت‌ماه ‌٨٥ با حجم ‌١٢٢٤ نفر از شهروندان تهراني بالاي ‌١٥ سال صورت گرفته است، فقط ‌٢/٢٧ درصد معتقدند تعداد بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي براي حضور در جام جهاني مناسب است.
همچنين بر اساس نتايج اين نظرسنجي ‌٣/٥٧ درصد شهروندان حريفان تداركاتي ايران را ضعيف و نامناسب و ‌٧/٢٧ درصد آن را مناسب ارزيابي كرده‌اند.
بر اساس نتايج نظر سنجي، ‌٣/٤٣ درصد احتمال صعود ايران به دور بعد را كم و ‌٧/٢٩ درصد اين احتمال را زياد دانسته اند.
‌٨/٢٦ درصد هم ديدگاه بينابيني داشته‌اند، اين آمار در مقايسه با نظرسنجي ايسپا در بهمن‌ماه ‌٨٤ بيانگر اين است كه نظرات پاسخگويان با نزديك شدن به زمان مسابقات جام‌جهاني در خصوص احتمال صعود تيم ملي ايران به دور بعد كاهش پيدا كرده است.
در نظرسنجي سال گذشته، ‌٤/٣٤ درصد احتمال صعود ايران را كم، ‌٧/٢٧ درصد متوسط و ‌٩/٢١ درصد زياد عنوان كرده بودند.
نتايج نظرسنجي در خصوص آمادگي تيم ملي ايران براي حضور در جام‌جهاني بيانگر ا ين است كه ‌٤/٣٦ درصد، آمادگي تيم ملي را زياد، ‌٣/٣٢ درصد متوسط و ‌٣/٣١ درصد كم ارزيابي كرده‌اند.
ميانگين آمادگي تيم ملي ايران براي حضور در جام‌جهاني، در اين نظر سنجي، در مقايسه با نظر سنجي ايسپا در بهمن ماه ‌٨٤ نشان مي‌دهد، با گذشت زمان ارزيابي پاسخگويان از ميزان آمادگي تيم ملي ضعيف‌تر شده است.
در نظر سنجي سال گذشته، ‌٢/٢٧ درصد آمادگي تيم ملي را زياد، ‌٦/٢٣ درصد كم و ساير پاسخگويان متوسط اعلام كرده بودند.
بيشتر پاسخگويان معتقدند تيم ملي در جام‌جهاني در گروه سختي قرار دارد. در همين رابطه ‌٩/٥٤ درصد گروه تيم ايران را سخت تر، ‌٣٦ درصد متوسط و فقط ‌١/٩ درصد آن را آسان مي‌دانند.
بيشتر پاسخگويان ‌٣/٥٧ درصد در نظرسنجي ايسپا ميزان حمايت دولت از تيم ملي را در جام جهاني زياد و ‌٣/٢٤ درصد از حمايت را متوسط ارزيابي كرده اند. ‌٥/١٨ درصد هم گفته اند، حمايت تيم ملي از سوي دولت كم بوده است.م/د

١٠:٠٩ ٠٧/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد