نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: برای شکوفایی علم باید به صورت گروهی تلاش کرد
نشست علمی "انقلاب اسلامی، دین و دانشگاه" با حضور حجت الاسلام و المسلمین نقویان ریاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي،دکتر حسینی خامنه معاون فرهنگی- دانشجویی، دکتر حاتمی، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتي وجمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، در این نشست حجت الاسلام و المسلمین ناصر نقویان رئیس نهاد نمایندگی رهبری این دانشگاه با بیان این که در دین مبین اسلام مسأله علم آنقدر دارای اهمیت می باشد که پیام آن با اقرا باسم ربک الذی خلق شروع شده است؛ افزود: پیامبر اکرم (ص) مسأله علم آموزی را منحصر به زمان و مکان خاصی ندانسته و حتی محدودیتی برای آن قائل نشده است واطلبوا العلم من المهد الی اللحد و یا اطلبوا العلم و لو باالصین بیانگر چنین رویکردی است.
وی در بیان اهمیت علم و دانش اضافه کرد: ابوریحان بیرونی در هنگام مرگ سؤالی را پرسید و به او گفتند تو که در حال مرگ هستی این سؤال به چه دردی می خورد؟ ابوریحان پاسخ داد: آیا بدانم و بمیرم بهتر است یا ندانم و بمیرم؟
نقویان در ادامه گفت: در اهمیت علوم انسانی همین بس که در دانشگاه های غربی رشته های فنی و پزشکی و ... را به غیر غربیان محول می کنند؛ ولی علوم انسانی را خود متولی می شوند، چرا که به این نتیجه رسیده اند که علوم انسانی تأثیرگذارترین علوم است.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: تلاش های فردی که برای شکوفایی علم صورت می گیرد بسیار مهم و با ارزش است ولی از آن مهمتر، پرداختن به شکل جمعی و نهضتی است و در دنیای کنونی باید از سرریز اطلاعات استفاده کرد نه از خود اطلاعات.
وی در پایان سخنانش به رابطه علوم با علوم انسانی و تأثیری که علوم انسانی بر سایر علوم دارد بسیار با اهمیت خواند و خواستار توجه بیشتر به علوم انسانی شد.
گفتنی است در پایان این نشست، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان حاضر برگزار گردید.م/د
١٥:٢٢ ٠٨/٠٣/١٣٨٥