١٩:٤٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
مدير روابط بين‌الملل پژوهشکده رويان خبر داد:
راه‌اندازي و تاسيس بانك عمومي بند‌ناف با حيطه فعاليت گسترده‌تر

مدير روابط بين ‌لملل پژوهشکده رويان گفت: درصدد تاسيس بانك عمومي بند ناف افزون بر بانك بندناف فعلي هستيم تا سلولهاي بند ناف بيشتري قابل نگهداري و استفاده آن براي بيماران امكان پذير باشد.
دكتر رضا  ساماني در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران گفت: بانك بند ناف رويان در 15 اسفندماه 83 با هدف حفظ سلولهاي بند ناف دورريز براي فرد اهدا كننده و خانواده آنان و افرادي كه با كسب اجازه از فرد سرمايه‌كننده مي‌توانند از آن استفاده كنند و افراد غير خويشاوند در صورت هم‌خواني HLD خون آنان راه‌اندازي شد.
دكتر  ساماني با بيان اين‌كه اين بانك هم‌اكنون با هزينه خود افراد نگهداري مي‌شود در ادامه از ظرفيت 1400 مکاني اين بانك خبر داد.
دكتر ساماني افزود: از آنجايي كه براي تكثير و كشت سلولي بايد از سرم جنين گاو استفاده شود لذا در اين بانك كشت سلولي انجام نمي‌گيرد، بنابراين سلولهاي هر بند ناف فقط يكبار قابل استفاده است كه با توجه به وجود 80 سي سي خون در هر بند‌ناف اين ميزان سلولهاي بنيادي براي يك انسان كافي است.
به گفته وي، تكثير سلولي هم‌اكنون در کشورهايي چون چين و امريكا انجام مي‌شود كه امر امكان استفاده مكرر ازسلولهاي بنيادي را فراهم مي‌كند .
وي با اشاره به قدمت 20 ساله نخستين بانك بند ناف گفت: با توجه به شرايط ثابت نگهداري( درتانك نيتروژن مايع ودماي منهاي196 درجه سانتيگراد) به طور عملي تا 20 سال امكان نگهداري تضمين شده است ولي به لحاظ تئوري با شرايط ثابت دما و با حفظ فعاليت سلول مي توان مدت زمان نگهداري را طولاني‌تركرد.
مدير روابط بين الملل رويان در خاتمه از درمان ريشه‌اي 3 بيمار مبتلا به سرطان خون در بخش انكولوژي بيمارستان شريعتي با استفاده از سلولهاي بنيادي خبر داد.ح/الف 
 
 

٠٩:٣٨ ١٤/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد