گوسفندان حامل جنین شبیه سازی شده مراحل نهایی حاملگی را طی می کنند
در حال حاضر چند گوسفند حامله دارای جنین شبیه سازی شده در پژوهشکده رویان وجود دارند که مراحل آخر حاملگی خود را طی می کنند و امیدواریم این بار بره ها زنده به دنیا بیایند و علاوه بر آن حیاتشان هم ادامه پیدا کند.
دکتر علی منتظری در گفتگو با خبرنگار فناوری مهر افزود: باید صادقانه گفت به هر حال این گوسفندان نیز مانند دیگر بخش های تحقیقات شبیه سازی در معرض خطر قبلی است و ممکن است بره ها زنده به دنیا نیایند.
وی تأکید کرد: پژوهشگران قصد ندارند امید کاذب در مردم ایجاد کنند و یا اطلاعات غلط علمی به جامعه منتقل شود چرا که در هر صورت این مسئله موجب بی اعتمادی مردم به پژوهشگران می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: محققان جهاد دانشگاهی تلاش و دقت خود را افزایش می دهند تا علاوه بر زنده به دنیا آوردن گوسفندان، حیات آنها نیز ادامه پیدا کند.
وی یاد آور شد: جهاد دانشگاهی در کلیه فعالیت های بنیادی و تحقیقاتی که در زمینه سلول های بنیادی و همچنین فعالیت های بالینی که برای درمان بیماران در کشور انجام می شود به عنوان یک همکار و مرکز مرجع با دیگر مراکز همکاری دارد و در حال حاضر در پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی برای درمان بیماران ضایعات نخاعی تحقیقات آزمایشگاهی بر روی حیوانات انجام می گیرد.
منتظری با اشاره به فعالیت های پژوهشکده رویان در زمینه درمان ضایعات نخاعی با سلول های بنیادی گفت: در حال حاضر پژوهشگران رویان با جدا کردن سلول های عصبی و تمایز سلول های عصبی این کار را پیگیری می کنند.
منتظری اظهار داشت: نتایج متقن علمی و تحقیقات بالینی این موضوع در وقت مقتضی در اختیار مردم و جامعه علمی کشور قرار می گیرد و باید به اطلاع مردم برسانم که کار با سلول های بنیادی و کاربرد آنها در درمان ضایعات نخاعی نیازمند زمان است.
١٢:٠٤ ٠٧/٠٧/١٣٨٥