٠٧:٣٦ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
به همت جهادگران دانشگاهي؛
اينونتورهاي مورد نياز صنايع مخابرات در كشور طراحي شد
IDC ملي طراحي و ساخته مي‌شود

با موفقيت جهادگران دانشگاهي واحد خواجه نصيرالدين طوسي در طراحي اينونتورهاي نوين مورد نياز صنايع مخابرات كشور، نمونه صنعتي اين تجهيزات در كشور ساخته مي‌شود.
دكتر قاضي، مدير برنامه‌ريزي و توسعه جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير‌الدين طوسي در گفت‌و‌گو با خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) خاطرنشان كرد: جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير به عنوان يكي از توليد كنندگان اصلي شارژرهاي مخابرات كشور با استانداردهاي جديد، مطرح است كه فرآيند طراحي اينورترهاي نوين اتمام يافته و درصدد ساخت اولين نمونه صنعتي آن هستيم.
وي همچنين از تلاش پژوهشگران جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصيرالدين طوسي براي طراحي و ساخت فرستنده‌هاي تلويزيوني خبر داد و گفت: به دنبال خودكفايي در زمينه دستيابي به فن‌آوري طراحي و ساخت فرستنده‌هاي موج متوسط، مطالعه و تحقيق بر روي چگونگي طراحي فرستنده‌هاي تلويزيوني مدنظر است. علاوه بر اين درصدد بهينه‌سازي شبكه ارتباطات سيار كشور هستيم.
دكتر قاضي در خصوص گسترش حوزه فناوري اطلاعات در اين واحد، خاطر نشان كرد: در اين راستا پژوهشكده فناوري اطلاعات (IT) در دست راه اندازي است و با حمايت مسئولان ارشد،پيشنهاد طراحي و ساخت IDC براي سازمان‌هاي دولتي ارائه و در حال پيگيري است.
وي بر توانمندي جهاد دانشگاهي به عنوان ارگاني مورد وثوق و اطمينان كشور تاكيد و خاطر نشان كرد: با توجه به توانمندي‌هاي جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير ورود به شاخه‌هاي امنيت شبكه، كنترل دسترس و رمزنگاري را بر خود لازم دانستيم و فعاليت‌هايي را در همين راستا آغاز كرده تا بتوانيم در زمينه‌هاي امنيتي مفيد باشيم.
دكتر قاضي ايجاد فضاي امن تبادل اطلاعات را براي جهاد دانشگاهي به عنوان ارگان مورد اطمينان دولت، وظيفه‌اي اساسي خواند و به ايسنا گفت: علي رغم تهيه سخت افزارهاي مناسب، با توجه به خريداري و استفاده از نرم‌افزارهاي خارجي در سيستم امنيت شبكه‌هاي دولتي كشور، اطلاعات دولتي كشور در شبكه جهاني اينترنت قابل دسترسي خواهد بود كه جهاد دانشگاهي توانايي ورود به اين حوزه طي عملياتي راهبردي را دارد.
مدير برنامه‌نويسي و توسعه جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير در ادامه از طراحي و ساخت شبكه‌هاي LAN و WAN براي موسسات مختلف خبر داد و گفت: طراحي LAN و WAN مربوط به ICT موسسات مختلف با توجه به اينكه برخي موسسات طرح جامع ICT ندارند در كنار ترسيم راهبرد IT در برنامه‌اي پنج ساله از جمله فعاليت‌هاي جهادگران دانشگاهي واحد خواجه نصير است.
عضو هيات علمي گروه برق و مخابرات ضمن بيان اهميت بهره برداري از نرم افزارهاي جديد در وزارتخانه‌ها و موسسات دولتي تصريح كرد: نرم افزارهاي عمده‌اي كه در كشور استفاده مي‌شوند Dos base و windows base هستند كه در قالب راهبردي نوين به جايگزيني نرم افزارهاي Linoux base‌ پرداخته‌ايم. ‌با توجه به اينكه در دنياي حاضر، تقابل در فضاي مجازي خواهد بود، لزوم محافظت از سيستم‌ها و شبكه‌هاي ملي در مقابل افراد نفوذگر بر هيچ شخصي پوشيده نيست.
وي در ادامه اظهار داشت كه نرم افزار Linoux ضريب امنيت بالايي را براي شبكه‌هاي ادارات دولتي پديد مي‌آورد.
دكتر قاضي در ادامه از طراحي نرم افزار ICDL با قابليت تبادل دو طرفه خبر داد و افزود: با توجه به الزام دولت بر موسسات دولتي مبني بر آموزش ICDL به كاركنان خود، CD آموزشي ICDL به صورت inter active ( دو طرفه) طراحي شده كه در آن استاد و دانشجو هر دو مبنا قرار داده شده و اين نرم افزار فاز نهايي ساخت خود را سپري مي‌كند.
وي در عين حال اضافه كرد: در روش‌هاي سابق در قالب تشكيل كلاس‌هاي درس و آموزش مرحله به مرحله دانشجو و يا ارائه لوح‌هاي فشرده آموزشي كه دانشجو مبنا قرار داده مي‌شود به ارائه دروس ICDL پرداخته مي‌شود.
مدير برنامه‌ريزي و توسعه جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير با اشاره به لزوم ورود به عرصه فن‌آوري‌هاي نوين مانند نانوتكنولوژي، تصريح كرد: بخش خصوصي توجيه مناسبي براي ورود به عرصه تحقيق و مطالعه در اين زمينه ندارد و اين در حالي است كه با ورود جهاد دانشگاهي در اين مقطع به عرصه نانو و انرژي‌هاي نوين و آغاز مطالعات جدي و اساسي در اين حوزه، بخش خصوصي توجيه مناسبي براي ورود به اين عرصه خواهد داشت.
وي همچنين ادامه داد: در سال‌هاي آتي وارد مراحل طراحي و ساخت صنايع مربوطه خواهيم شد كه در اين راستا ارتباط مناسبي نيز با استادان دانشگاه خواجه نصير ايجاد شده است.
دكتر قاضي همچنين با بيان اينكه مطالعات جامعي در زمينه Facts در جهاد دانشگاهي خواجه نصير صورت گرفته است، اظهار داشت: Facts در دنيا به عنوان لبه تكنولوژي قدرت محسوب مي‌شود كه پس از بدست آوردن دانش آن درصدد صنعتي كردن آن هستيم.
وي ادامه داد: ولتاژهاي پايين در Facts از لحاظ اقتصادي توجيه پذير نيست و با ساختن نمونه‌هاي صنعتي اين سامانه به دنبال اقتصادي كردن اين نمونه هستيم.
مدير برنامه‌ريزي و توسعه جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير در پايان از تلاش براي راه اندازي بانك خبر، عكس و فيلم براي خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران خبر داد و گفت: طرح استراتژيك و ايجاد Data center خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران نيز در دست بررسي است.ح/الف
 
 

١٤:٥٤ ٠٨/٠٧/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد