گروه پژوهشی « سلامت و توسعه پایدار» در جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد
با موافقت شورای نظارت و گسترش تشکیلات پژوهشی جهاد دانشگاهی گروه پژوهشی" سلامت و توسعه پایدار" در جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی، علی اصغر هدایتی ریيس این واحد در گفتگو با ایسنا، با اعلام این خبر در خصوص ضرورت تشکیل این گروه گفت: امروزه توسعه پایدار یکی از فراگیرترین و عمومی ترین دغدغه هاي کشورهای جهان و ایران است و لزوم تأمین مستمر نیازها و رضایتمندی افراد همراه با افزایش کیفیت زندگی در پیوند و هماهنگی با طبیعت، چه برای نسل کنونی و چه نسل آینده، از جمله جدیترین مسائل پیش روی نخبگان علمی و اجرایی کشور است.
وي افزود:در این میان تأمین و حفظ و ارتقای سلامت، به عنوان یکی از بنیادی ترین حقوق انسانی از جایگاه و اولویت ویژه ای در برنامه توسعه پایدار کشور برخوردار است.
هدايتي درخصوص سلامت و جایگاه آن در توسعه پایدار اظهار داشت:حوزه سلامت در دنیای امروز از وسیعترین و چالش برانگیزترین حوزه ها در هر جامعه ای می باشد که حجم عظیمی از منابع انسانی، مالی و طبیعی را به خود اختصاص می دهد.در ایران، تغییرات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی چند دهه اخیر، منجر به تغییرات جمعیتی و اپیدمیولوژیک شده و این امر منجر به تغییر الگوی بیماریها به سمت بیماریهای مزمن، حوادث و .... شده است.
رييس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي شهيد بهشتي يادآور شد: از سوی دیگر با پیدایش فناوریهای نوین، تقاضای جدیدی ایجاد شده و در نتیجه پیشرفت روزافزون تجهیزات پزشکی و تأثیر مستقیم آن بر بخش سلامت، افزایش هزینه بیسابقه ای در این بخش به وجود آمده است.
هدایتی تصريح كرد:در مجموع با توجه به تعامل فزاینده سلامت و توسعه پایدار و کمبود پژوهشهای کاربردی در این حوزه، ضرورت پژوهش و بررسی دقیق وضعیت آن و تلاش در جهت ترسیم الگوهای نوین مبتنی بر نیازها و اولویتهای اساسی کشور، منطبق با سند چشم انداز بیست ساله نظام و برنامه چهارم توسعه کشور امری اجتناب ناپذیر است و در این راستا جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی اقدام به تأسیس این گروه پژوهشی نمود.ح/الف
١١:٥٠ ٠٦/٠٩/١٣٨٥