٠٨:١٧ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
با همكاري پژوهشكده "رويان"؛
پروژه تحقيقاتي جوانسازي پوست در اصفهان با موفقيت انجام شد

پروژه تحقيقاتي تكثير و تزريق سلولهاي بنيادين پوست به منظور رفع چين و چروكهاي صورت، براي اولين باردر ايران در مركز"تحقيقات بيماريهاي پوستي و سالك" اصفهان با موفقيت اجرا شد.
رئيس مركز تحقيقات بيماريهاي پوستي و سالك دانشگاه علوم پزشكي اصفهان گفت : پروژه تحقيقاتي ياد شده با همكاري پژوهشكده "رويان" و با روش تزريق سلولهاي بنيادين به منظور جوانسازي پوست انجام شد.
" دكتر محمد علي نيلفروش "روز شنبه در جمع خبرنگاران تصريح كرد:در اين روش با گرفتن قطعه‌اي از پوست بيمار، سلولهاي پوست فرد در محل آزمايشگاه شناسايي شده و پس از تكثير در محل چين و چروك و يا محلهاي نيازمند ترميم، تزريق مي‌شود.
وي افزود : در اين روش هيچ واكنش ناخواسته‌ي دفعي از سوي سيستم ايمني بيمار در مقابل سلولهاي تزريقي بروز نمي‌كند و پايداري آن نيز تا آخر عمر پيش بيني مي‌شود.
وي نحوه تزريق سلولها را سرپايي و در زماني اندك عنوان كرد و گفت : اين طرح تاكنون بر روي دو فرد با موفقيت انجام يافته است.
دكتر نيلفروش زاده اضافه كرد: پيش از اين،تنها در يك كشور ديگر جهان اين روش به كار گرفته شده است.
رئيس مركز تحقيقات بيماريهاي پوستي و سالك، در بخشي ديگر از اين گفت و گو اضافه كرد :هم اكنون سالك ( ليشمانيوز)به عنوان مهمترين بيماري پوستي در استان اصفهان مطرح است كه پراكندگي آن بيشتر در جنوب و جنوب شرق ، شهرستانهاي نظنز ،اردستان، اصفهان ، گز و برخوار است و در پاره‌اي اوقات به عنوان پديده‌اي نو ظهور در خميني شهر و مباركه ديده شده است.
وي توسعه شهر به سوي كانونهاي بيماري، شامل ميزبانان و ناقلين را علت عمده شيوع بيماري سالك در استان اصفهان دانست و گفت:ميزبان سالك در استان اصفهان ، موشهاي صحرايي است كه بوسيله پشه‌هاي خاكي به شكل گزش و بروز زخم در محل گزش در پوست ايجاد مي‌شود.
وي كنترل ميزبانان ، مبارزه باناقل و محافظت در مقابل گزش پشه خاكي را مراحل سه گانه مقابله با سالك عنوان كرد و گفت : باقي ماندن آثارناشي از زخم سالك بر روي صورت و مخدوش شدن زيبايي صورت ، مهمترين عارضه رواني بيماري سالك است.
دكتر نيلفروش زاده افزود : تاكنون طرحهاي تحقيقاتي ساخت واكسن سالك در دنيا با موفقيت قرين نبوده است.
رئيس مركز تحقيقات بيماريهاي پوستي‌وسالك دانشگاه علوم‌پزشكي‌اصفهان گفت:
اين مركز از سال ‪ ۱۳۷۹‬فعاليت رسمي خود را در اصفهان آغاز كرده و در دو سال گذشته ‪ ۳۵‬طرح تحقيقاتي دانشگاهي و بين دانشگاهي را به انجام رسانده است.
وي گفت : همچنين شماري از مقالات اين مركز در كنگره‌هاي داخلي و خارجي عرضه شده است و دو طرح تحقيقاتي نيزازسازمان بهداشت جهاني در زمينه كنترل و درمان ليشمانيوز در اين مركز انجام گرفته است.م/د

١٢:٠٣ ١٧/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد