با سوگند يادكردن دسته جمعي؛
پژوهشگران پژوهشكده رويان براي ادامه راه «كاظمي» ميثاق ياري بستند
معاون پژوهشي پژوهشكده رويان گفت: همكاران پژوهشكده رويان قسم يادكردند كه راه و تحقيقات «سعيد كاظمي آشتياني» را براي به نتيجه رساندن ادامه دهند
عبدالحسين شاهوردي، معاون پژوهشي و آموزشي پژوهشكده رويان در گفت وگو با خبرنگار فارس، سعيد كاظمي آشتياني را فردي جهادگر و وطن دوست معرفي كرد و گفت: كاظمي به علت ارائه پايان نامه خود، بورس تحصيل در خارج دريافت كرد اما به خاطر علاقه به ايران اين بورس را تبديل به بورس داخلي كرد و در دانشگاه تربيت مدرس به تحصيل خود ادامه داد و در دوره تحصيل خود، به كارهاي فرهنگي و علمي مشغول شد و در اين زمينه به فعاليت پرداخت.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: كاظمي به دنبال برگزاري يك سمينار علمي به فكر تاسيس مركز درمان نازايي افتاد و هدف از تاسيس اين مركز اين بود كه بيماراني كه براي درمان به خارج ميروند بتوانند در داخل درمان شوند و در اين كار به موفقيتهاي زيادي رسيد به طوري كه اين مركز توانست با بهترين مراكز خدمات درماني خارجي نيز رقابت كند.
شاهوردي، تصريح كرد: بعد از تاسيس اين مركز كه اولين مركز خدمات درمان نازايي در تهران بود، تحقيقات سلولهاي بنيادي را توسعه داد و تحقيق را كافي نميدانست سعي كرد با مراكز مختلف درماني ارتباط برقرار كند و از سلولهاي بنيادي جنيني براي درمان افراد استفاده كرد و از اين طريق بسياري از بيماران قلبي، چشم و ... مورد درمان قرار گرفتند.
معاون پژوهشي و آموزشي پژوهشكده رويان با اشاره به اينكه آشتياني در زمينه همانند سازي به موفقيتهاي چشمگيري رسيده است، گفت: هدف از اين كار نيز استفاده از توانايي همانند سازي در داخل براي درمان برخي از بيماريها بود.
وي مرگ رئيس پژوهشكده رويان را زلزلهاي براي محققان و پژوهشگران پژوهشكده رويان دانست و افزود: اما از آنجا كه آشتياني از بيكاري بيزار بود، تمامي همكاران پژوهشكده رويان كار خود را ترك نكردند و به كار خود ادامه دادند به طوري كه تمامي همكاران، صبح شنبه 17 دي ماه به محل كار خود آمدند و قسم ياد كردند كه كارهايي را كه سعيد كاظمي آشتياني شروع كرده، ادامه دهند و براي به نتيجه رساندن آنها، ميثاق ياري بستند.م/د
١٥:٤٥ ١٨/١٠/١٣٨٤