١١:٢٩ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي

از سوي پژوهشگران جهاددانشگاهي واحد مشهد؛
پروپوزال سه طرح پژوهشي در زمینه صنایع غذایی ارائه شد

طی نشستي با حضور كارشناسان، اعضاي گروه پژوهشي صنايع غذايي جهاددانشگاهي واحد مشهد پروپوزال سه طرح پژوهشي را ارايه دادند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این نشست سه پروپوزال با عناوین « بهينه‌سازي فرمولاسيون روغن سرخ‌كردني به‌منظور افزايش پايداري اكسايشي آن و كاهش جذب روغن و آكريلاميد در محصول سرخ‌شده (چيپس) » توسط مهندس شادي بلوريان، « شناسايي، شمارش، تعيين رقت بحراني و كنترل باكتريوفاژها در فرايند توليد ماست در شركت فرآورده‌هاي لبني رضوي » توسط خانم مهندس فائزه تجلي و « مقايسة قدرت آنتي‌اكسيداني و ضدراديكالي سبزيجات برگي مورد استفاده به‌صورت تازه‌خوري»  توسط مهندس غلامعلي گلي موحد ارائه شد.ح/الف

١٦:٢٢ ١٢/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد