١٢:٥٦ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
معاون پژوهشكده «رويان»:
بزرگترين دستاورد دكتر كاظمي طرح نام ايران در مجامع علمي جهاني بود

معاون پژوهشي پژوهشكده «رويان» جهاد دانشگاهي، ارائه آخرين تكنيك‌هاي درمان ناباروري در اين پژوهشكده را مرهون زحمات زنده‌ياد دكتر كاظمي آشتياني عنوان و خاطرنشان كرد: نتايج درمان ناباروري در اين مركز با بهترين مراكز مشابه در دنيا قابل رقابت است.
دكتر عبدالحسين شاهوردي اظهار داشت: دكتر كاظمي آشتياني به طور جامع دانشمند بود و علاوه بر پيگيري مباحث تحصيلي به مسايل اجتماعي و مذهبي نيز تسلط كافي و جامع داشت. وي با قرآن مانوس بود و به مسايل اجتماعي تسلط كافي داشت.
وي افزود: توانمندي‌هاي تخصصي دكتر كاظمي با توانايي‌هاي مديريتي وي عجين بود و به مثابه يك فارغ‌التحصيل دانشكده مديريت در اين امور توانايي داشت. وي براي سربلندي جهاد تلاش كرد و از انجام هيچ كاري در اين زمينه كوتاهي نكرد.
دكتر شاهوردي افزود: فعاليت‌هاي علمي دكتر كاظمي و پژوهشكده با درمان ناباروري آغاز شد و از آرزوهاي بزرگ آن مرحوم زمينه سازي براي عدم خروج ارز از مملكت و عدم سردرگمي بيماران جهت درمان ناباروري در كشورهاي خارجي بود. وي آرزو داشت تا مسلمانان توانايي‌هايشان را به منحصه ظهور برسانند.
معاون پژوهشي پژوهشكده «رويان» با بيان اين كه مركز درماني «رويان» از مراكز درماني موفق در زمينه درمان ناباروري با آخرين تكنيك‌هاي درماني است، افزود: زنده‌ياد دكتر كاظمي علاوه بر اين حوزه، تحقيقات در زمينه سلول‌هاي بنيادي و كاربرد آن در درمان، همانند سازي و توليد محصولات ترانس‌ژنيك را نيز دنبال مي‌كرد و معتقد بود كه محققان ايراني بايد به مرحله نظريه پردازي برسند.
وي با بيان اين كه به اعتقاد اين زنده ياد بايد با كار به نقطه دلخواه رسيد به ايسنا گفت: هم اكنون زمان شكوفايي جوانان محقق و پژوهشگر است تا جاي خالي آن مرحوم پر شود.
هر چند ديگر شاهد حضور فيزيكي دكتر كاظمي در پژوهشكده «رويان» نيستيم ولي تك‌تك اعضاي اين پژوهشكده همواره راهنمايي‌ها و تجارب آن مرحوم را به كار مي‌بندند.
دكتر شاهوردي اضافه كرد: بزرگترين دستاورد دكتر كاظمي طرح نام كشور ايران در مجامع بين‌المللي دنيا بود؛ به نحوي كه توانايي دستيابي ايران به توانمندي‌ها و تكنيك‌هاي پيشرفته علمي بارها مورد توجه رسانه‌هاي خبري سراسر جهان قرار گرفته است.
وي در پايان ياد آور شد: به بركت زحمات آن زنده ياد، نام «رويان» و جمهوري اسلامي ايران در انجمن‌هاي بين‌المللي سلول‌هاي بنيادي به ثبت رسيد و هم اكنون ايران بيش از 60 لاين سلول‌هاي بنيادي انساني و 6 لاين سلول‌هاي بنيادي موشي در اختيار دارد.

١٤:٣٣ ٢٣/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد