رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس؛
مجلس شوراي اسلامي با تمام توان ازفعاليت هاي جهاددانشگاهي حمايت مي كند
رييس جهاددانشگاهي به همراه جمعي از معاونان اين نهاد با حضور در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گزارشي از فعاليت هاي جهاددانشگاهي در حوزه هاي مختلف ارايه نمود .
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، در اين ديدار دكتر حميدرضا طيبي طي سخناني با اشاره به ظرفيتهاي كشور براي توسعه علمي و تحقيقاتي اظهار داشت : مهمترين هدف جهاددانشگاهي در دوره جديد برنامهريزي براي عمق بخشيدن فعاليت ها بويژه در عرصه هاي تحقيقاتي و پژوهشي است و اين مساله پيشاز اين نيز در برخي حوزه ها نظير سلول هاي بنيادي ، سيمان و برق تحقق يافته است .
وي پرهيز از فعاليت هاي سطحي را از ديگر اهداف جهاددانشگاهي در حوزه پژوهش عنوان كرد و افزود : طي سال هاي اخير روند توليد علم و تبديل آن به فناوري بومي و ارايه آن به جامعه در بخش هاي مختلف اين نهاد به خوبي شكل گرفته و از اين پس نيز حركت در مرزهاي دانش و توجه به كيفيت اصلي ترين برنامه ما خواهد بود .
رييس جهاددانشگاهي ادامه داد : توليد علم و فناوري ايراني و همچنين بومي كردن تكنولوژي هاي خارجي براي تامين نيازهاي داخلي بويژه در بخش صنعت ، مهمترين عامل توسعه پايدار است و بايد با برنامه ريزي مناسب به اين مهم پرداخت .
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به موفقيت جهاددانشگاهي در عرصه رقابت با بسياري از شركت ها و مؤسسات خارجي خاطرنشان كرد : قصد داريم براي توسعه ، عمق بخشي و كيفي كردن فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي جهاددانشگاهي، سند چشم انداز بيست ساله اين نهاد را تنظيم كنيم كه اين مساله مي تواند عامل مهمي در توسعه وپيشبرد اهداف سند چشم انداز بيست ساله نظام باشد .
دكتر طيبي به ضرورت توسعه پژوهش و تحقيقات در واحدهاي استاني جهاددانشگاهي در حوزه هاي خاص اشاره كرد و تصريح كرد: اين نهاد انقلابي با داشتن نيروهاي متخصص ، مخلص و متعهد آماده پذيرش مأموريتهاي مهم علمي و تحقيقاتي است كه مجلس شوراي اسلامي و دولت در اين ميان نقش بسيار مهمي دارند.
وي محدوديت امكانات را از جمله مشكلات پيش روي جهادگران دانشگاهي عنوان كرد و يادآور شد : واگذار كردن مأموريت هاي مهم علمي به جهاددانشگاهي مي تواند نتايج مفيدي را براي جامعه به ارمغان بياورد ، زيرا اين نهاد تاكنون نشان داده در عرصه هاي تحقيقاتي به ويژه فناوريهاي نوين مي تواند گام هاي بلندي را بردارد .
رييس جهاددانشگاهي به توان كارشناسي موجود در جهاددانشگاهي اشاره نمود و گفت : با توجه به اينكه توليد علم و فناوري و تبديل آن به محصول در جهاددانشگاهي به شكل مطلوب صورت مي گيرد ، آماده ايم با تمام توان در حوزه هاي گوناگون همچون تدوين راهبرد توسعه صنعت نفت و ... به نظام كمك كنيم.
براساس اين گزارش ، در اين ديدار دكتر علي عباسپور رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي نيز در سخناني ضمن اشاره به موفقيت هاي جهاددانشگاهي در عرصه هاي علمي و فرهنگي ، از خدمات دكتر منتظري رييس سابق اين نهاد تقدير كرد و اظهار داشت : مجلس شوراي اسلامي در دوره جديد مديريت جهاددانشگاهي نيز با تمام توان از فعاليت هاي اين نهاد حمايت مي كند و اميدواريم حركتي كه جهاددانشگاهي در عرصه هاي علمي وتحقيقاتي آغاز كرده بهتر از گذشته ادامه يابد .
وي به فعاليت هاي تحقيقاتي مختلفي كه در واحدها و پژوهشكده هاي اين نهاد صورت مي گيرد اشاره نمود و افزود : جهاددانشگاهي منشأ خدمات فراوان علمي و فرهنگي بوده و به واقع توانسته به عنوان پلي ميان دانشگاه و صنعت و جامعه وظايف خود را در بهترين شكل انجام دهد .
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در پايان با اشاره به توانايي اين نهاد براي حضور درحوزههايي نظير صنعت نفت ، اظهار اميدواري كرد مقدمات حضور جهاددانشگاهي در شوراي علوم ، تحقيقات و فناوري فراهم شود .
گفتني است ، در اين جلسه همچنين جمعي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به بيان ديدگاه هاي خود درخصوص فعاليت هاي جهاددانشگاهي پرداختند .ح/الف
١٨:٣٠ ٠٤/١٠/١٣٨٥