طرح "شناسايي روندهاي تكتونيكي و نقش آنها در تشكيل كانسارهاي پليمتاليك"در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اجرا می شود
شوراي بررسي نهايي طرحهاي جهاددانشگاهي،طرح «شناسايي روندهاي تكتونيكي و نقش آنها در تشكيل كانسارهاي پليمتاليك»برای اجرادرجهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان تصويب کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،علي قاسمي مجري طرح اظهار داشت:كانسارهاي پليمتاليك همراه با سنگهاي كالك الكالن عمدتاً در كمربندهاي تكتونيكي زون فرورانش حاشيه قارهها قرار گرفتهاند.
وی در این باره افزود:در تلاقي تشكيل اين دسته از كانسارها گسلهاي عميق و بزرگ در مقياس تكتونيك صفحهاي نقش عمدهاي دارند. نقطه تلاقي اين گسلها محلهاي مناسبي براي نفوذ ماگما و تشكيل كانسارهاي پورفيري و پليمتاليك ميباشد و به اين دليل شناسايي آرايش شكستگيهاي منطبق بر اين سيستمها حائز اهميت است.
به گفته وی در اين مطالعات سعي خواهد شد دادههاي زمينشناسي، دادههاي پردازش شده دورسنجي (با استفاده از نرمافزارهاي ENVI و Matlab)، ژئوفيزيكي، تكتونيكي و ژئوشيميايي پردازش و ارزشگذاري شوند.
وی افزود: سپس با روشهاي مختلف و با استفاده از برنامهنويسي رايانهاي دادههاي فوق تلفيق شده و گسلهاي مؤثر در تشكيل اينگونه از كانسارها و نيز آرايش شكستگيهاي منطبق بر توزيع سيستمهاي كانسارساز شناسايي ميشوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد:در مرحله بعد با تفكيك مناطق مستعد نسبت به ساير مناطق، نواحي جديد كانساري جهت مطالعات بعدي معرفي ميگردند.م/د
١٤:١١ ٠٥/١١/١٣٨٤