٠٠:٥٠ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
طرح«نياز سنجي مولفه هاي بهداشت ودرمان در صنايع معدني»اجرا شد

طرح تحقيقاتي «نياز سنجي مولفه هاي بهداشت و درمان در صنايع معدني و ارائه الگو براي برنامه ريزي فوريت ها» توسط جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران،افسانه آذري معاون پژوهشي اين واحد با اعلام خبر فوق گفت:اين پروژه كه توسط مركز پژوهش و خدمات بهداشتي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران و در چارچوب قراردادي با سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران انجام گرفت؛ در سه مرحله و در مدت يك سال اجرا شد .
عضو هيات علمي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران با تشريح مراحل طرح گفت: در مرحله اول اين پروژه مستندات موجود در معادن و صنايع معدني تحت پوشش سازمان توسعه صنايع معدني ايران و كتب معتبر جهان موردمطالعه و با مطالعه مقايسه اي نتايج به دست آمده در ايران و ساير كشورها، سطوح مختلف فوريت ها بر حسب مورد و شدت و نحوه پاسخگويي به آنها تعريف شد . بررسي مستندات نشان داد كه صنايع معدني واجد برنامه منسجم ويكپارچه اي جهت مديريت بلايا نمي‌باشند لذا با استفاده از پرسشنامه اي جامع مشخص گرديد كه در چه زمينه هايي اقدامات مفيدي توسط مسئولين واحد هاي بهداشت و ايمني انجام شده و نيز اولويت هاي برنامه ريزي آينده مشخص گرديد.
وي ادامه داد: وضعيت موجود در معادن و صنايع معدني تحت پوشش سازمان بررسي و نيازهاي اين واحدها براي آمادگي و واكنش در شرايط اضطراري مشخص شد. همچنين اولويت ها در برنامه فوريت هاي بهداشتي و درماني و شيوه‌هاي ارتباطي و شناسايي سيستم هاي ارتباطي اورژانس و وضعيت موجود در هريك از معادن وصنايع معدني تحت پوشش سازمان در اين مرحله تعيين گرديد.
آذري گفت : تهيه چك ليست براي اقدامات اورژانس اوليه توسط واحدها قبل ازرسيدن نيروهاي كمكي و متخصص جهت كنترل و به حداقل رسانيدن پيامدهاي حوادث و شرايط اضطراري و تعيين چگونگي فعال كردن سامانه فرماندهي حادثه در هر واحد درمرحله سوم اجرا شد.
وي در ادامه با يادآوري تعداد و پراكندگي معادن در ايران خاطر نشان ساخت: هيچ برنامه مقابله با فوريت وشرايط اضطراري نمي‌تواند موثر واقع شود مگر اينكه مشاركت كامل پرسنل را به همراه داشته باشد و آموزش نقش و مسئوليت هاي خاص افراد در موقعيت هاي اضطراري و برگزاري مانورهاي دوره اي مي تواند در ارزيابي و ارتقاي كيفيت برنامه مقابله با حوادث و فوريت ها موثر باشد.
وي در خاتمه اظهار اميدواري كرد با عملي شدن نتايج اين پروژه شاهد كاهش تلفات و خسارات جاني در معادن و صنايع وابسته در كشور باشيم.ح/الف

١٠:٣٥ ٢٧/٠١/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد