٠١:١٧ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
بازديد مديران جهاددانشگاهي از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان

به منظور گسترش همكاريهاي علمي و پژوهشي و تجاري‌سازي يافته‌هاي تحقيقاتي، دكتر شاهوردي معاون پژوهشي پژوهشكده رويان جهاددانشگاهي و دكتر نصراصفهاني رئيس پايگاه تحقيقاتي اصفهان اين پژوهشكده و مهندس عطائي رئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان بازديد نمودند.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان،در اين ديدار دكتر مصلحي رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و دكتر شيخ زين‌الدين معاون توسعه و فن‌آوري شهرك، ضمن ارائه تاريخچه‌اي از روند شكل‌گيري شهرك به بيان اهداف ايجاد شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان پرداختند.
بر اساس اين گزارش،
شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در شمال غربي شهر اصفهان، در مجاورت دانشگاه صنعتي واقع شده است و محلي است كه واحدهاي تحقيقاتي مستقل و يا وابسته به سازمانها و صنايع در آن متمركز مي‌شوند. اين مجموعه كه به صورت يك منطقه ويژه تحقيقاتي عمل مي‌كند با ترويج فضاي نوآوري و رقابت در ميان شركتها و مؤسساتي كه فعاليت‌هايشان مبتني بر علم و دانش است و همچنين با تعميق ارتباط بين دانشگاهها و سازمانهاي تحقيقاتي، واحدهاي توليدي و مراكز تصميم‌گيري دولتي شرايط را براي رسيدن به هدف نهايي توسعه فناوري فراهم مي‌سازد.
ايجاد مراكز رشد (انكوباتورها) و كمك به تشكيل و رشد مؤسسات نوپا در زمينه تحقيقات و فناوري از اقدامات بنياديني است كه اين شهرك در جهت نيل به هدف فوق انجام مي‌دهد.
اين گزارش حاكي است،
كاهش فاصله فناوري با كشورهاي توسعه يافته، نوسازي صنايع و افزايش توان رقابتي آنها، بومي‌سازي فناوري و ايجاد اشتغال مولد در بخش خصوصي براي فارغ‌التحصيلان جوان از ديگر اهداف اين شهرك است.
گفتني است،
در اين بازديد، گسترش همكاريها و ارتباط بيشتر بين دو مجموعه علمي و پژوهشي مورد تأكيد قرار گرفت.ح/الف

 

٠٩:٤١ ١٦/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد