٠١:١٧ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دورة آموزشي مهارت‌هاي كارآفريني ويژه واحد هاي فناور مستقر در مراكز رشد علم و فناوري تهران آغاز شد

نخستين دوره آموزشي مهارت‌هاي كسب و كار و كارآفريني ويژه واحد هاي فناور مستقر در مراكز رشد علم و فناوري در مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهي (رويش) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهي (رويش)،اين دوره‌ها با همكاري موسسه كار و تامين اجتماعي،سازمان كار و امور اجتماعي استان تهران و مركز رشدICT جهاد دانشگاهي (رويش) و با هدف توسعه آموزش‌هاي كارآفريني و افزايش مهارت‌هاي كسب و كار در نيروهاي فعال شركتهاي مستقر در مراكز رشد فناوري برگزار شد.
بر‌اساس اين گزارش مباني نظري كارآفريني ،روش تهيه و تدوين طرح كسب و كار ، قوانين و مقررات كسب و كار ، روشهاي تامين منابع براي كسب وكار ، مديريت مالي در بنگاه كوچك اقتصادي ، بهره برداري و مديريت محصول يا خدمات و بازاريابي و فروش كالا يا خدمات از سرفصل هاي اين دوره آموزشي است.
اين گزارش مي‌افزايد،اولين دروه آوزشي مهارت‌هاي كسب و كار و كارآفريني ويژه كارشناسان مراكز رشد توسط مهندس جليل صمد آقايي صاحب نظر كارآفريني و نويسنده 6 كتاب در اين حوزه با عناوين سازمانهاي كارآفرين، تكنيك‌هاي خلاقيت ، خلاقيت جوهرة كارآفريني ، كارآفريني در كارآفريني و حل مساله‌هاي آهاء برگزار شد.
مهندس صمد آقايي با اشاره به اهميت ترويج بحث‌ها و اجراي آموزش‌هاي مربوط به كارآفريني بويژه در پارك‌ها و مراكز رشد كه با امر توسعه شركت‌ها و واحدهاي فناوري و كارآفرينان سر و كار دارند، گفت:‌با ارائه‌هاي آموزش‌هاي مستمر و كيفي مي‌توان انتظار داشت شركت‌ها و هسته‌هاي مستقر در مراكز رشد در مسير ارتقا بيشتر فعاليت‌ها گام بردارند.
اين صاحب‌نظر كارآفريني به اهميت سرمايه گذاران مخاطره پذير(V.C)‌در حمايت از فعاليت‌هاي كارآفرينانه اشاره كرد و گفت: ‌سرمايه گذاريها و فعاليت‌هاي كارآفرينانه‌اي كه توسط افراد دنبال مي‌شود قبل از هر چيز بايد توسط (V.C) ها حمايت و دنبال شود.
وي ادامه داد: اين اشتباه است كه دولت كارآفرينان را به بانك‌ها محدود كند چرا كه در هيچ جاي دنيا موضوع كارآفريني را از ابتدا درگير بانك نمي‌كنند.
مهندس صمد آقايي فرق انسان و ديگر جانداران را در كارآفريني و خلاق بودن انسان عنوان كرد و افزود:‌بر اساس آيه 72 سوره احزاب خداوند امانتي را كه زمين و آسمان از پذيرش آن سرباز زدند،‌ به اختيار خود انسان، بر عهده انسان نهاد و اين موضوع ناشي از منطق كارآفرينانه انسان است.
وي به ابعاد مختلف شخصيت افرادكارآفرين اشاره كرد و گفت :‌ بر خلاف آن كه تصور مي‌شود افراد كارآفرين دست به ريسك‌هاي بسيار بالا و ماجراجويانه مي‌زنند ،‌اين موضوع صحيح نيست بلكه افراد كارآفرين ،‌افراد منطقي هستند و ريسك‌هاي منطقي و درست را آگاهانه انتخاب و به نتيجه مي‌رسانند
در اين دوره آموزشي كارشناسان و نيرو‌هاي فعال در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران ، پژوهشكده توسعه كالبدي (مركز رشد واحد هاي معماري و ساختمان) ، مركز رشد دانشگاه علوم پزشكي تهران ،مركز رشد دانشگاه امير كبير ، مركز رشد سازمان پزوهشهاي علمي و صنعتي ايران ، مركز رشد دانشگاه شهيد بهشتي ، مركز رشد فناوري پليمر ، مركز رشد زيست فناوري و مركز رشد واحد‌هاي فناوري موسسه مطالعات و تحقيقات زنان ، مركز رشد رويش و .... حضور داشتند.
شايان ذكر است،اين دوره ها در هفته
هاي آتي در مركز رشد رويش با حضور اساتيد وصاحب نظران كارآفريني ادامه مي‌يابد.ح/الف

١١:٠٠ ١٦/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد