٠٣:٠٤ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
سومين كنفرانس ملي مديريت عملكرد برگزار شد
دبير كنفرانس:
انجمن مديريت عملكرد ايران تشكيل مي‌شود

سومين كنفرانس مديريت عملكرد 25 و 26 ارديبهشت ماه با حضور مديران سازمانها، اساتيد، دانشگاهيان و پژوهشگران در دانشكده مديريت دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، در مراسم افتتاحيه اين كنفرانس دو روزه كه به همت جهاددانشگاهي واحد تهران برگزار شد، دكتر سيد مهدي الواني‌پور استاد دانشگاه علامه طباطبايي در سخناني با بيان اينكه در حال حاضر مشكل اصلي كشور با وجود منابع غني طبيعي و انساني عدم مديريت صحيح است، به تبيين چالش هاي مديريت عملكرد در سه حوزه سازماني، ملي و فراملي پرداخت و گفت: مديريت عملكرد به عبارت ساده اينست كه با تكيه بر كدام روش مديريتي مي‌توان حداكثر بهره‌وري از منابع موجود را به دست آورد.
دكتر الواني تصريح كرد: مشاركت، اصل مهم مديريت عملكرد است، يعني زماني بهره وري بالا مي‌رود كه روحيه مشاركت بين اهداف افراد و سازمان ايجاد شود.
وي نگاه سلسله مراتبي به مشاركت را از موانع تحقق اهداف سازمان دانست و گفت: مشاركت امري نيست كه در مرحله اجرا اتفاق بيافتد بلكه بايد نيروها را در تمامي مراحل هدف گذاري ، تصميم‌گيري ، اجرا و ارزيابي مشاركت داد.
اين استاد دانشگاه درادامه به اهميت پاسخگويي اجتماعي مديران اشاره كرد و ادامه داد: عملكرد به تنهايي در درون سازمان ارزيابي نمي‌شود، بايد تاثير فعاليتهاي سازمان ها را بر جامعه و سازمانهاي ديگر نيز سنجيد .
وي با تاكيد بر لزوم ايجاد سرمايه اجتماعي در كنار سودآوري و درآمدزائي براي سازمان‌ها ، افزود: بسياري از سازمانهاي سودآور و پردرآمد سرمايه اجتماعي و به تبع آن اعتماد اجتماعي ندارند.
دكتر الواني در ادامه به اهميت ارزيابي فراملي عملكرد اشاره كرد و خاطرنشان ساخت: در دنياي امروز عدم شفافيت پنهان سازي غيرممكن است. زيرا عملكرد بهينه آنست كه بازتاب‌هاي جهاني آن ارزيابي شود.
وي تصريح كرد: امروزه مدير فردي است كه بتواند جهاني فكر كند و با دنياي پيرامون ارتباط داشته باشد.
دكتر الواني در پايان با بيان اينكه در دنياي امروز عملكرد ما با معياري جهاني ارزيابي مي‌شود نه با معيارها و استانداردهاي داخلي گفت: اگر دانشگاههاي ما در بين 500 دانشگاه برتر دنيا جايي ندارند به اين دليل است كه با معيارهاي استاندارد شده كنوني توجهي نداريم .
براساس اين گزارش، در اين مراسم همچنين دكتر سعيد صفري دبير اين كنفرانس با اشاره به دستاوردهاي كنفرانس‌هاي  قبلي گفت: امروزه دانش مديريت به دنبال كمك به سازمانها و نهادهايي است كه مي‌خواهند با ترسيم افق و چشم‌انداز روشن براي خود به آرمانهاي ملي و ميهني دست يابند.
دبيركنفرانس، حلقه مفقوده مديريت در سازمانهاي مختلف را عدم ارزيابي صحيح عملكرد دانست و يادآور شد: وظيفه مديران سازمان‌ها اينست كه از طريق ارزيابي عملكرد، بحث و تبادل تجربيات بر مشكلات مديريتي سازمان غلبه كنند .
دكتر صفري در ادامه به ارائه گزارشي از روند برگزاري همايش پرداخت و گفت: از 110 مقاله ارائه شده به كميته علمي همايش 26 مقاله طي 7 نشست حضوري و 7 مقاله به صورت پوستر و 38 مقاله در قالب  كتاب ارائه مي شود.
وي افزود: علاوه بر نشست‌هاي تخصصي و طبقه بندي شده ، 5 كارگاه تخصصي و موازي نيز طي  دو روز برگزاري همايش ارائه مي‌شود.
دكتر صفري در پايان با تاكيد بر لزوم وجود مرجع تخصصي مديريت و ارزيابي عملكرد از تشكيل انجمن مديريت عملكرد ايران در جريان اين كنفرانس دو روزه خبر داد.
اين گزارش مي‌افزايد، در اين همايش دكتر سيد جوادين رييس دانشكده مديريت دانشگاه تهران نيز در سخناني به بررسي تاثير هوش هيجاني بر عملكرد كاركنان پرداخت و گفت: با توجه به تاثير هوش هيجاني ناچاريم زباني را بكار بگيريم كه اشخاص در خدمت اهداف سازمان باشند.
وي تصريح كرد: هنر مدير اينست كه بتواند نيروها و افرادي را كه داراي هوش هيجاني مبتني بر اهداف سازمان هستند بكار گيرد.
اين استاد دانشگاه در پايان گفت: مدير بايد بتواند از زيبائي هاي هنري براي بهره وري بيشتر استفاده كند.
شايان ذكر است، در سومين كنفرانس مديريت عملكرد پژوهشگران و صاحبنظران حوزه مديريت در قالب نشست‌ها و كارگاه‌هاي تخصصي به ارائه جديدترين دستاوردهاي دانش مديريت پرداختند.
لازم به ذكر است ، رويكرد هاي نوين در مديريت عملكرد، تبيين جايگاه مديريت فرآيندها در تعالي سازماني ، تدوين فرآيند اجرائي عارضه يابي سازمان ، تعامل هوشمند كسب و كار و مديريت عملكرد ضامن موفقيت سازمان از جمله عناوين مقالاتي است كه در اين كنفرانس ارايه شد.
گفتني است، مديريت و بهبود فرآيندها و تعالي عملكرد سازماني پياده سازي سيستم هاي كنترل فرآيند و مديريت عملكرد در كشور بر مبناي BSC و مدل بلوغ قابليت نيروي انساني نيز عناوين كارگاه هاي تخصصي سومين كنفرانس ملي مديريت عملكرد بود.#

 

١٦:٢٠ ٢٥/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد