٠٤:١٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
با راه اندازي پارك علم و فناوري جهاددانشگاهي؛
نخبگان مي‌توانند طرح‌هاي پژوهشي و ايده‌هاي خود را به عرصه هاي توليدي و تجاري عرضه كنند

معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري صبح امروز از دستاوردها و توانمنديهاي جهاددانشگاهي واحد علم و صنعت بازديد كرد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، در اين بازديد دكتر كبكانيان معاون پژوهشي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ضمن بازديد از آزمايشگاه‌ها، واحدهاي تحقيقاتي و گروه‌هاي پژوهشي جهاددانشگاهي واحد علم و صنعت ، دستاوردهاي جهاددانشگاهي را غرورآفرين خواند و با اشاره به مراحل رشد جهاددانشگاهي گفت: جهاددانشگاهي در طول حيات خود همواره در مرزهاي علم، فناوري ، پژوهش حركت كرده است .
دكتر كبكانيان بر استفاده بهينه از امكانات جهاددانشگاهي و ژرف نگري در فعاليتهاي پژوهشي تاكيد كرد و افزود: بايد از ظرفيت‌ها، امكانات و نيروهاي توانمند فكري موجود در جهاددانشگاهي حداكثر بهره را برد.
معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در ادامه خواستار تشكيل كار گروه مشترك جهاددانشگاهي و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شد و تصريح كرد: طراحي برنامه‌هاي كلان، تدوين استراتژي توسعه تكنولوژي و اصلاح قوانين مي‌‌تواند از جمله ماموريت‌هاي اين كار گروه مشترك باشد.
وي افزود: اين كار گروه مشترك مي‌تواند ارتباط جهاددانشگاهي با وزارت علوم را فراتر از ساير  دستگاه‌هاي  اجرائي كشور معين كند.
دكتر كبكانيان جهاددانشگاهي را از سرمايه‌هاي كلان كشور دانست و گفت: جهاددانشگاهي مي‌تواند خلاءهاي پژوهشي و علمي در حوزه هاي گوناگون را رفع كند.
وي از جهاددانشگاهي به عنوان يكي از اركان علمي كشور نام برد و گفت: قوانين موجود براي ايفاي نقش جهاد دانشگاهي كافي نيست و بايستي جايگاه واقعي اين نهاد در جامعه تبيين شود.
معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در ادامه خواستار حضور جهاددانشگاهي در كميسيون‌هاي عطف ، كميته‌هاي تخصصي، سياستگذاري و هماهنگي اين وزارتخانه شد و گفت: جهاددانشگاهي يك نمونه موفق در حوزه پژوهش و فناوري است كه بايد از پتانسيل‌هاي آن استفاده كرد.
دكتر كبكانيان در پايان با تاكيد بر اولويت دادن به طرح هاي كلان پژوهشي خواستار حضور موثر جهاددانشگاهي در عرصه برنامه‌ريزي براي فعاليت‌هاي علمي شد.
براساس اين گزارش، در اين بازديد همچنين دكتر حميدرضا طيبي رئيس جهاددانشگاهي در سخناني ضمن تشريح فعاليتهاي جهاددانشگاهي واحد علم و صنعت با اشاره به تنوع توانمنديهاي پژوهشي و تجربه‌هاي علمي جهادگران دانشگاهي از تاسيس پارك علم و فناوري در اين نهاد خبر داد و گفت: جهاددانشگاهي توانائي طراحي و تبديل يافته‌هاي پژوهشي به محصولات صنعتي و تجاري كردن آنها را دارد و در صورت وجود امكانات مناسب توسعه فناوري در جهاددانشگاهي با رشد تصاعدي همراه خواهد شد.
دكتر طيبي تمركز بر حوزه‌هاي جديد علمي و نگاه به آينده را محور فعاليت‌هاي پژوهشي جهاددانشگاهي عنوان كرد و افزود: جهاددانشگاهي تلاش مي‌كند با حفظ پويايي در تحقيقات علمي در عرصه صنعتي و تكنولوژي نيازهاي جامعه را تامين كند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي خواستار همراهي دولت در راه‌اندازي پارك‌ علم و فناوري جهاددانشگاهي شد و خاطرنشان ساخت: پارك علم و فناوري جهاددانشگاهي مي‌تواند ايده‌ها و طرح‌هاي پژوهشي نخبگان را به عرصه هاي پژوهشي ، توليدي و تجاري هدايت كند.
وي به تمايل نخبگان براي حضور در مراكز آموزشي و پژوهشي جهاددانشگاهي اشاره كرد و تصريح كرد: با تامين امكانات و اختصاص بودجه مناسب مي‌توانيم زمينه حضور اين قشر را در اين نهاد فراهم آوريم .
دكتر طيبي درپايان با تاكيد برلزوم تدوين استراتژي توسعه تكنولوژي در كشور خواستار مشاركت بيشتر جهاددانشگاهي در عرصه، توسعه تكنولوژي و صنعتي كشور شد.ح/الف

 

١٨:٠٢ ٠٢/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد