رييس مركز رشد ICT جهاد دانشگاهي:
دولت قصد دارد تا دو سال ديگر دسترسي 22 ميليون نفر به اينترنت را فراهم كند
رييس مركز رشد ICT جهاد دانشگاهي گفت: بر اساس آمار، ايران در ميان كشورهاي مختلف، در مكان بيستوپنجم در بخش ميزان استفاده از اينترنت قرار گرفته كه جايگاه نسبتا خوبي است و دولت قصد دارد تا پايان سال 88، امكان دسترسي 22 ميليون ايراني به اينترنت را فراهم كند.
به گزارش خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حبيبالله اصغري در همايش بررسي نقش ICT در كارآفريني كه در دانشگاه اراك برگزار شد، با بيان اين كه با توجه به اين مسائل، دولت ميتواند از IT به عنوان يكي از مسائل مهم در ايجاد رفاه عمومي و پيشرفت كشور استفاده كند، اظهار كرد: كارآفرينان از يك خلاقيت و استعداد خاصي برخوردار هستند و دولت بايد براي آنها زمينه فعاليت را فراهم كند.
وي مسائل مالي و اعتباري، قانوني، آموزشي و سياسي را از مهمترين مشكلات يك كارآفرين در ايران دانست و افزود: در عصر كنوني IT از اهميت بسيار بالايي در جوامع جهاني برخوردار است و دولت براي رشد و توسعه كشور بايد از كارآفرينان اين بخش حمايتهاي لازم را به عمل آورد.
اصغري ادامه داد: فرآيند كارآفريني خلق چيزي نو همراه با صرف وقت و تلاش بسيار است و يك فرد براي آنكه در كار خود موفق شود بايد قدرت ريسكپذيري بالايي داشته باشد، از طرفي اين نكته هم نبايد فراموش شود كه فرايند كارآفريني بايد نوآوري را به نيازمنديها و فرصتهاي شغلي بازار پيوند بزند كه اين امر در جامعهي ما بسيار حائز اهميت است.
وي با اشاره به جايگاه ارزشمند IT در جوامع پيشرفته دنيا تصريح كرد: فنآوري اطلاعلات ميتواند به عنوان بستر توسعهي يك كشور استفاده شود و در تمامي فعاليتهاي زندگي مردم تاثيرگذار باشد، البته اين امر در برخي كشورها از جمله هند، به عنوان محور اصلي توسعه قرار ميگيرد و اين كشورها تمام تمركز خود را بر روي سود اقتصادي فنآوري اطلاعلات از جمله فروش نرمافزار معطوف كردهاند.
اصغري در ادامه افزود: در ايران به IT يك نگاه توسعهيي ميشود و تمام هدف دولت، استفاده از فنآوري اطلاعلات براي رفاه زندگي مردم است و به اعتقاد من دولت بايد بستري را فراهم كند كه شركتهاي دولتي به نوعي به بخش خصوصي واگذار شده و يك فضاي رقابتي سالم در كشور بوجود آيد كه اين امر قطعا در پايان به رشد و توسعه در بخشهاي مختلف منجر خواهد شد.
٠٩:٠٩ ١٢/٠٣/١٣٨٦