٠٧:٠٢ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دكتر طيبي در مراسم توديع و معارفه رييس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران:
توليد علم و فناوري بومي زمينه ساز توسعه جامعه است

مراسم توديع و معارفه رييس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران با حضور دكتر حميدرضا طيبي رييس جهاددانشگاهي و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي صبح امروز در دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي ، در اين مراسم دكتر طيبي در سخناني با اشاره به تلاش دشمنان اسلام براي ايجاد تفرقه در ميان مسلمانان و تخريب ارزشهاي اسلامي گفت: تمامي اقدامات دشمنان اسلام با هدف ارايه چهره‌اي خشن و مخالف علم و پيشرفت و آزادي و دموكراسي از اسلام صورت مي‌گيرد و آنان مي‌دانند كه در صورت حاكميت اسلام ناب محمدي (ص) دست بيگانگان و چپاولگران استعمارگر از منابع عظيم و استعدادهاي سرشار كشورهاي اسلامي كوتاه خواهد شد.
رييس جهاددانشگاهي مشكلات و گرفتاريهاي بشر امروز را ناشي از عدم توجه به معارف الهي و ديني دانست و ادامه داد: تلاش و فعاليت در جهت ايجاد اتحاد و انسجام بين مسلمانان و توسعه علمي و ايجاد رفاه و امنيت در جامعه يكي از بهترين راه‌هاي مقابله با هجمه‌هاي استعمارگران و غرب است .
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به تاكيدات رهبر معظم انقلاب درخصوص مهندسي فرهنگي ، تهيه نقشه جامع علمي كشور و تحقق جنبش نرم افزاري ، يادآور شد: تمامي اين امور زمينه ساز ايجاد جامعه آرماني اسلامي است كه در سند چشم انداز بيست ساله نظام نيز توجه ويژه‌اي به آن شده است .
وي به اهميت علم و دانش و تفكر در كلام ائمه معصومين (ع) اشاره نمود و افزود: توسعه پايدار و نيل به اهداف سند چشم انداز بيست ساله كشور با بهره‌گيري از علم، دانش و فناوري ايراني و بومي محقق مي‌شود ، زيرا امروز علم و تكنولوژي مبناي توسعه جوامع محسوب مي‌شوند.
دكتر طيبي يكي از راهكارهاي توسعه علمي كشور و تحقق اهداف سند چشم انداز را تقسيم وظايف بين نهادها و سازمان‌هاي مختلف دانست و خاطرنشان ساخت : دانشگاه‌ها در حوزه توليد علم و جهاددانشگاهي در زمينه تبديل علم به فناوري و تامين نيازهاي جامعه مي‌توانند با يكديگر همكاري كنند، ضمن اينكه با توجه به نياز كشور به انجام تحقيقات دامنه‌دار ، منسجم و پايدار بايد اين همكاري ها گسترش يابد.
رييس جهاددانشگاهي با اشاره به تهيه سند چشم انداز بيست ساله اين نهاد، اظهار داشت: تشكيل قطب‌هاي علمي و فناوري و ارتقاء سطح كيفي فعاليت‌ها در حوزه‌هاي فرهنگ ، آموزش و پژوهش از مهمترين مباحثي است كه در اين سند مورد توجه قرار گرفته است، همچنين برنامه چهارم توسعه جهاددانشگاهي بر مبناي اين سند تدوين خواهد شد.
وي در پايان با اشاره به فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران ، تصريح كرد: اميدواريم در دوره جديد با همفكري اساتيد و بهره‌گيري از تجارب دانشگاه و مراكز تحقيقاتي جهاددانشگاهي ، شاهد پيشرفت و موفقيت بيش از پيش جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران در زمينه فعاليت هاي فرهنگي ، آموزشي و تحقيقاتي باشيد.
در اين مراسم همچنين دكتر محقق معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي تهران طي سخناني گفت: جهاددانشگاهي همواره به عنوان مجموعه‌اي فعال در عرصه‌هاي علمي و فرهنگي در دانشگاه، حضور داشته و ما نيز تلاش مي كنيم همكاري‌هاي دانشگاه و جهاددانشگاهي تقويت شود.
وي استفاده از فرصت‌هاي موجود براي خدمت‌رساني به جامعه را مورد تاكيد قرار داد و افزود: بهترين و كوتاه ترين مسير براي خودسازي معنوي خدمت خالصانه به مردم در سطوح و ابعاد مختلف است .
دكتر محقق در پايان ضمن قدرداني از خدمات و زحمات دكتر فاطمي در جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران اظهار اميدواري نمود اين فعاليت‌ها بيشتر از گذشته گسترش يابد.
حجت الاسلام والمسلمين غفاري معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز در اين مراسم طي سخناني خواستار تعامل و همكاري روزافزون جهاددانشگاهي با ساير نهادهاي فعال در دانشگاه شد و اظهار داشت: ايجاد تعامل و ارتباط پويا و منسجم با دانشگاه و نهادهاي فعال دانشگاهي و استفاده از خلاقيت و ايده‌هاي جديد مي‌تواند در موفقيت جهاددانشگاهي نقش موثري ايفا كند.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد، جهاددانشگاهي بتواند با توسعه فعاليت‌هاي خود به تحقق سند چشم انداز بيست ساله نظام كمك كند.
دكتر مسعود حبيبي رييس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران ديگر سخنران اين مراسم بود.
وي با قدرداني از زحمات مديريت سابق اين واحد گفت: حضور در مجموعه‌اي همچون جهاددانشگاهي كه به تعبير رهبر معظم انقلاب يكي از ستون‌هاي انقلاب اسلامي است، مايه افتخار و مباهات جهادگران دانشگاهي است و اين نهاد دستاوردهاي عظيمي را در دوره‌هاي مختلف براي نظام به ارمغان آورده است .
وي افزود: انجام تحقيقات و پژوهش‌هاي كاربردي در حوزه‌هاي متنوع و گسترش و تعميق فعاليت‌هاي فرهنگي و آموزشي در سطح دانشگاه‌ها و جامعه از جمله اين دستاوردهاست كه همواره مورد توجه مسوولان به ويژه رهبرمعظم انقلاب بوده است .
دكتر حبيبي ادامه داد: جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران با راه اندازي پژوهشكده علوم بهداشتي ، راه اندازي دبيرخانه دائمي نكوداشت مقام استاد و اجراي طرح‌هاي پژوهشي و تحقيقاتي و فعاليت‌هاي متنوع ديگر يكي از واحدهاي موفق اين نهاد بوده و اميد است بتوانيم اين فعاليت‌ها را در دوره جديد استمرار و توسعه دهيم .
وي با اشاره به برنامه‌هاي اين واحد در زمينه فناوريهاي نوين علوم پزشكي و درمان سرطان در خاتمه يادآور شد: اميدواريم با همكاري اساتيد دانشگاه و ساير مجموعه‌هاي دانشگاهي بتوانيم در جهت ارتقاء و حفظ جايگاه علمي و فرهنگي دانشگاه و جهاددانشگاهي حركت كنيم .
اين گزارش حاكي است، دكتر سيد مصطفي فاطمي رييس سابق جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران در اين مراسم گفت: جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران طي سال‌هاي اخير فعاليت‌هاي ارزشمندي را در حوزه‌هاي فرهنگي، پژوهشي و آموزشي پايه‌گذاري نمود كه از آن جمله مي‌توان به اجراي طرح‌هاي متعدد پژوهشي، ارائه آموزش‌هاي عمومي و تخصصي در حوزه پزشكي و راه‌اندازي خبرگزاري دانشجويان ايران در حوزه فرهنگي اشاره كرد.
وي افزود: راه اندازي مركز درماني سرطان پستان ، انتشار فصلنامه علمي پژوهشي ليزر پزشكي و فصلنامه علمي سرطان پستان از مهمترين اقدامات اين واحد در حوزه پژوهش است .
دكتر فاطمي ادامه داد: در دوره قبل مقدمات راه اندازي بانك DNA بيماران مبتلا به سرطان پستان به منظور كمك به درمان بيماران مبتلا به اين نوع سرطان فراهم شد، ضمن اينكه اجراي نزديك به 45 طرح پژوهشي و ارايه 30 مقاله علمي پژوهشي به مجامع و نشريات علمي داخلي و خارجي از ديگر موفقيت‌هاي اين واحد بوده است .
گفتني است، در پايان اين مراسم هدايايي از سوي دانشگاه و جهاددانشگاهي به دكتر فاطمي رييس سابق جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران اعطا شد.ح/الف

١٧:٤٥ ٣٠/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد