١٢:٠١ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رييس جهاد دانشگاهي واحد مشهد خبر داد:
راه اندازي پژوهشکده علوم و فن‌آوري مواد غذايي و مرکز تحقيقات سلولي و مولکولي

رييس جهاد دانشگاهي واحد مشهد گفت: پژوهشکده علوم و فن‌آوري مواد غذايي جهاد دانشگاهي مشهد با اخذ مجوز از شوراي گسترش راه اندازي مي شود.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، دکتر سيد علي اکبر شمسيان با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين پژوهشکده داراي سه گروه پژوهشي فرآوري مواد غذايي، کيفيت و ايمني مواد غذايي و افزودني هاي مواد غذايي مي باشد و در آينده‌اي نزديک به طور رسمي افتتاح مي گردد.
وي با اشاره به فعاليت گروه پژوهشي صنايع غذايي جهاد دانشگاهي واحد مشهد که از سال 73 فعاليت خود را آغاز كرده است، تصريح کرد: در گروه پژوهشي صنايع غذايي جهاد دانشگاهي واحد مشهد، تاکنون طرح هاي پژوهشي گسترده‌اي در زمينه شير و فرآورده هاي لبني و فرآورده هاي غذايي سويا انجام شده که از جمله مي توان به دستيابي اين گروه به فن‌آوري توليد شير سويا، پنير سويا، بستني سويا و مايونز سويا براي نخستين بار در کشور اشاره کرد.
دکتر شمسيان خاطر نشان کرد: تا کنون حدود 35 مقاله علمي از اين گروه در مجلات علمي - پژوهشي معتبر به چاپ رسيده و در آن قريب به 40 طرح پژوهشي تعريف و اجرا شده است.
رييس جهاد دانشگاهي واحد مشهد همچنين از راه اندازي مرکز تحقيقات سلولي و مولکولي در جهاد دانشگاهي مشهد خبر داد و افزود: اميدواريم اين مرکز بتواند در آينده زمينه درمان آن دسته از بيماري هايي را که با استفاده از سلول بنيادي در تهران انجام مي شود، در مشهد فراهم کند.
وي در ادامه در خصوص گروه هاي پژوهشي جهاد دانشگاهي واحد مشهد گفت: در اين گروه‌ها تاکنون بيش از 250 طرح پژوهشي تعريف و اجرا شده که تعداد قابل توجهي از اين طرح ها به شکل مقاله در مجلات معتبر داخلي و خارجي منتشر شده است.
دكتر شمسيان به چاپ 338 عنوان کتاب در زمينه علوم پايه، کشاورزي و محيط زيست، علوم انساني، کامپيوتر و علوم پزشکي به صورت تاليف و ترجمه در انتشارات جهاد دانشگاهي مشهد اشاره کرد و افزود: اين مرکز همچنين تاکنون 16 اثر دانشجويي منتشر کرده است.
وي برگزاري بيش از 200 کارگاه يا سمينار آموزشي، آموزش بيش از يک هزار نفر در ارتباط با مهارت هاي کسب و کار، برگزاري سه کارگاه ملي، برگزاري دو دوره تربيت مربي کارآفريني و ارائه بيش از 500 مورد مشاوره در طراحي کسب و کار براي فارغ‌التحصيلان دانشگاهي را از جمله فعاليت هاي مرکز کار آفريني و اشتغال جهاد دانشگاهي مشهد دانست.
رييس جهاد دانشگاهي واحد مشهد افزود: مرکز آموزش عالي علمي - کاربردي نيز با هدف رفع نيازهاي بخش صنعت و خدمات قريب به 2 هزار دانشجو را در 24 رشته در مقاطع کارداني، کارشناسي و دوره هاي پودماني تحت آموزش دارد.
وي با اشاره به موفقيت چشمگير جهاد دانشگاهي واحد مشهد در آموزش هاي کوتاه مدت گفت: اين مرکز با ارائه آموزش در زمينه هاي زبان انگليسي ، کامپيوتر، برگزاري آموزش عمومي کارکنان دولت، و ... توانسته علاوه بر جلب اعتماد مراکز دولتي، رضايت شهروندان را در سطح بسيار بالايي جلب كند به نحوي که ساليانه بيش از 35 هزار نفر در اين مرکز آموزش مي‌بينند.
دکتر شمسيان با اشاره به موفقيت هاي دو خبرگزاري ايسنا و ايکنا گفت: دفتر خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا) منطقه خراسان، در سال 85 قريب به 13 هزار خبر توليد و بر روي سايت اختصاصي خود منتشر کرده است.
وي با بيان اين مطلب که بيش از 50 درصد اخباري که از استان خراسان در مطبوعات کار مي شود، به نقل از ايسناي خراسان است، گفت: اين مجموعه بين مناطق خبري ايسنا در سطح کشور، رتبه اول را از لحاظ تعداد اخبار دارد.
رييس جهاد دانشگاهي واحد مشهد افزود: خبرگزاري قرآني ايران (ايکنا) شعبه خراسان رضوي نيز در ميان رسانه هاي تخصصي که در زمينه قرآن فعاليت مي کنند، جايگاه نخست را در سطح کشور دارا مي باشد و ماهيانه بيش از 600 خبر را بر روي سايت اختصاصي خود منتشر مي کند.
دکتر شمسيان در پايان به مراکز خدمات پزشکي جهاد دانشگاهي واحد مشهد اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات ارزان و مطلوب به منظور کمک به اقشار کم در آمد باعث شده است که سالانه بيش از 300 هزار نفر به اين مرکز مراجعه و از خدمات آن بهره مند شوند.ح/الف

١٩:١٣ ١٦/٠٥/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد