١٧:١٥ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
رييس پايگاه تحقيقاتي پژوهشكده رويان در اصفهان:
پروژه شبيه سازي گاو در دستور كار پژوهشكده رويان است

رييس پايگاه تحقيقاتي پژوهشكده رويان در اصفهان گفت: پروژه گاو شبيه سازي شده در دستور كار پژوهشكده رويان قرار دارد كه به دليل زمان‌بر بودن، طي سه تا پنج سال آينده به نتيجه خواهد رسيد. 
محمدحسين نصراصفهاني در گفت وگو با خبرنگار فارس افزود: رويانا تنها به منظور نمايش دادن توان علمي ايران در دستيابي به علم شبيه سازي در ايران، شبيه سازي شد.
وي با اعلام اينكه شبيه سازي گوسفند نسبت به ديگر حيوانات با هزينه كمتري همراه بود اظهار داشت: رويانا از نظر علمي و تئوري با ديگر گوسفندان تفاوتي ندارد و مانند تمام گوسفندان مي توان از گوشت آن استفاده كرد. 
وي با بيان اينكه به دلايل غير منطقي مصرف گوشت گوسفند شبيه سازي شده جايز شمرده نمي شود تصريح كرد: هم اكنون طرح توليد گاو با ژن انساني در دست بررسي است كه پروژه گاو شبيه سازي شده نيز زمان‌بر است و طي سه تا پنج سال آينده به نتيجه خواهد رسيد.
وي با اشاره به اينكه طي دو هفته آتي ژن خارج شده از گوش فيبر و پلاست گاو، آماده تكثير خواهد بود ادامه داد: شبيه سازي گاو نر همانند شبيه سازي گوسفند، يك امر صرفا تبليغاتي نيست بلكه سعي داريم پروتئين توليد شده از اين گاو را در مصارف دارويي و درمان بيماري ها و سكته هاي قلبي استفاده نمائيم.
نصراصفهاني با بيان اينكه شبيه درماني و شبيه سازي واقعي، دو روش شبيه سازي است كه در كشور تنها از شبيه سازي واقعي براي توليد گاو و گوسفند استفاده شده است گفت: هم اكنون در مراحل اوليه استفاده از شبيه سازي درماني توليد گاو و گوسفند قرار داريم.
وي تاكيد كرد: طرح هاي پژوهشي پژوهشكده رويان اصفهان در سه قسمت جنين شناسي، شبيه سازي و استفاده از سلول هاي بنيادي براي درمان بيماري ها صورت گرفته است. 
رييس پايگاه تحقيقاتي پژوهشكده رويان در اصفهان افزود: در حال حاضر نيز طرح هاي پژوهشي بر روي عصب بيماران نخاعي در دست اقدام اين پژوهشكده قرار دارد.
وي از اجراي طرح تحقيقاتي كه با همكاري پژوهشكده رويان با مركز باروري و ناباروري اصفهان خبر داد و اظهار داشت: با اجراي اين طرح كه به منظور باروري اسپرم در مردها صورت مي گيرد شانس لقاح را تا دو برابر افزايش خواهيم داد.
نصراصفهاني از ارائه ده‌ها مقاله در خصوص كيفيت و ساختار اسپرم در مجامع علمي دنيا خبر داد و تصريح كرد: در ايران بر خلاف ديگر كشورهاي جهان كه بر روي طرح هاي پژوهشي علمي و پزشكي ميلياردها دلار هزينه مي شود، بسيار كم و در مقياس هاي كوچك مالي كه جوابگوي طرح هاي پژوهشي نيست سرمايه گذاري مي كنند.
وي عدم هماهنگي بين موسسات دولتي، وزارتخانه ها، دانشگاه ها و مجامع علمي در كشور را نامطلوب دانست و ادامه داد: در حال حاضر به منظور اجراي طرح تحقيقاتي توليد گاو با ژن انساني نيازمند تخمدان گاو هستيم كه به اين منظور به كشتارگاه ها رجوع كرديم كه به دليل عدم همكاري، اين طرح با موانع متعددي روبرو شده است. 
دكتر نصر اصفهاني تاكيد كرد: اين امر در صورتي اتفاق افتاده است كه در امريكا و اسپانيا تمام مراكز و موسسات دولتي وغير دولتي همكاري هاي منسجمي با پژوهشكده ها و مراكز تحقيقاتي انجام مي دهند.ح/الف
 

١٦:٥٩ ١٤/٠٦/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد