٢١:٢٢ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دبير اجرايي همايش سرطان پستان:
ابتلا به این سرطان در يك سوم موارد به عادات بد غذايي مربوط مي شود

با هدف اطلاع رساني به زنان بيمار و غيربيمار در خصوص تشخيص زودرس، خودآزمايي، روش‌ها و عوارض درمان و بررسي ابعاد روحي و رواني بيماران پس از ابتلا و درمان، همايش عمومي سرطان سينه با شعار «سرطان پستان، تشخيص زودرس، درمان موفق» یکم تا چهارم آبان ماه جاري برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشكي تهران،دكتر ماندانا ابراهيمي، عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران و دبير اجرايي جشنواره آموزشي سرطان پستان با بيان اينكه كشورهاي توسعه يافته با استفاده از روش ماموگرافي در جهت تشخيص زودرس سرطان پستان، مرگ و مير ناشي از اين بيماري را تا 30 درصد كاهش داده‌اند، گفت: با توجه به اينكه سرطان پستان از شيوع بسيار بالايي در دنيا برخوردار است، تشخيص زودهنگام باعث كاهش مرگ و مير ناشي از اين بيماري و كنترل مراحل پيشرفته آن مي‌شود.
وي افزود: متأسفانه در ايران به دليل وجود برخي از باورهاي غلط اجتماعي، ترس از بيماري و عدم ارجاع به موقع، تعداد مبتلايان زير 40 سال كه در مراحل پيشرفته بيماري هستند رو به افزايش گذاشته است.
عضو هیات علمي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران، سرطان پستان را شايعترين سرطان زنان در جهان و ايران دانست و گفت: ابتلا به اين بيماري و عدم درمان به موقع آن، لطمات جبران ناپذير بيشماري را به خانواده و اجتماع وارد مي‌سازد. از اين رو تنها راه پيشگيري از اين معضلات، تشخيص زودرس بيماري با تكيه بر آموزش عمومي است.
ابراهيمي با اشاره به اينكه يك سوم از بروز سرطان‌ها مربوط به عادات بد غذايي است، گفت: از موارد ثابت شده در ايجاد سرطان پستان، افزايش چربي و چاقي در اثر عادات بد غذايي به دليل تغيير شيوة زندگي از سنتي به صنعتي است.
عضو هیات علمي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران، سن شيوع سرطان پستان در دنيا را حدود 50 تا 55 سالگي عنوان كرد، در حالي كه اين بيماري در ايران حدود 40 تا 49 سالگي بروز مي‌كند.
وي ادامه داد: عوامل خطر در ايجاد اين بيماري شامل عادات بد غذايي، چاقي (به خصوص بعد از يائسگي)، عوامل ژنتيك و باروري (اولين حاملگي بالاي 30 سال)، بلوغ زودرس و يائسگي ديررس هستند.
دبير اجرايي جشنواره آموزشي سرطان پستان با اشاره به برگزاري همايش عمومي سرطان سينه با شعار «سرطان پستان، تشخيص زودرس، درمان موفق» خاطرنشان كرد: يكي از محورهاي مورد بحث در اين همايش، تغيير جراحي‌هاي پستان از شكل سنتي به شكل نوين و با تغييرات ظاهري كمتر است.
گفتني است،جشنواره آموزشي سرطان پستان توسط مركز بيماري‌هاي پستان جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي تهران و با همكاري معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري منطقه 3 ، يكم تا چهارم آبان ماه 1386 در خيابان ملاصدرا، شيراز شمالي، خيابان پرديس، مجموعه فرهنگي سئول برگزار خواهد شد.
لازم به ذكر است،به مناسبت ماه ارتقاء آگاهي سرطان سينه و همزمان با برگزاري جشنواره آموزشي سرطان پستان از تاريخ 1 تا 7 آبان ماه، كلينيك بيماري‌هاي پستان جهاد دانشگاهي  واقع در خیابان انقلاب - خیابان ابوریحان - خیابان شهید نظری با 50 درصد تخفيف اقدام به معاينة بيماران مي‌نمايد.
همچنين صداي مشاور این كلينيك با شماره 66466266 پاسخگوي سوالات بانوان در اين زمينه است.ح/الف

١٥:٤٤ ٢٩/٠٧/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد