رييس سازمان جهاد كشاورزي مازندران:
جهاد دانشگاهي ميتواند در عرصههاي مختلف از جمله كشاورزي تحولآفرين باشد
رييس، معاونان و مديران جهاد دانشگاهي واحد استان مازندران با رييس سازمان جهاد كشاورزي اين استان ديدار و درباره زمينههاي فعاليت مشترك گفتوگو كردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه مازندران، در اين ديدار عنايتالله تورنگ ـ رييس سازمان جهاد كشاورزي استان مازندران ـ با بيان اينكه استفاده از دانش روز و توان كارشناسي براي دستيابي به فناوريهاي نوين و استفاده از آن در بخش كشاورزي از اولويتهاي استان است نقشآفريني جهاد دانشگاهي در اين حوزه را خواستار شد.
وي از تكثير بافت سلولي گياهان قابل كشت در مازندران، مقاوم سازي محصولات در برابر بيماريها، بحث نانوتكنولوژي، بستهبندي، IT ، اتوماسيون، دامپروري، توسعه آببندانها و ... به عنوان موضوعات مهم كه ميتواند زمينه فعاليت مشترك با جهاد دانشگاهي باشد، ياد كرد.
تورنگ با بيان اينكه 95 هزار هكتار باغ عمده مركبات در مازندران وجود دارد، ضرورت استفاده از دانش روز را با هدف ارتقاء كيفيت و بهبود توليد يادآور شد و گفت: با توجه به توان علمي جهاد دانشگاهي فعاليت اين نهاد ميتواند در اين زمينه بسيار اثرگذار باشد.
رييس سازمان جهاد كشاورزي با بيان اينكه آفات و بيماريها در استان مازندران بيشتر از جاهاي ديگر است، گفت : 25 درصد سم كشور در مازندران مصرف ميشود و اين به كيفيت محصول لطمه ميزند لذا بايد مقاومسازي محصولات در برابر بيماريها و آفات مورد تأكيد قرار گيرد.
در اين ديدار واحد عبدالهيان ـ رييس جهاد دانشگاهي واحد استان مازندران ـ با استقبال از انجام فعاليتهاي مشترك با جهاد كشاورزي و با اشاره به توانمنديهاي علمي جهاد دانشگاهي تاكيد كرد: جهاد دانشگاهي ثابت كرده است كه در هر زمينهاي كه وارد شود حضورش منجر به تحول خواهد شد.
وي به معرفي توانمنديهاي پژوهشي، كارآفريني، فرهنگي و آموزشي جهاد دانشگاهي استان پرداخت و استفاده از توانمنديهاي جهاد دانشگاهي در عرصههاي مختلف را خواستار شد.ح/الف
١٠:٠٠ ٣٠/٠٧/١٣٨٦