معاون جهاد دانشگاهی در بازديد از مركز رشد رويش:
جهاد دانشگاهی از شركتهاي دانشبنيان حمايت ميكند
دولت نهم نگاه مثبتي به فعاليتهاي جهاد دانشگاهی دارد و با توجه به ظرفيتها و فرصتهايي كه در اختيار جهاد دانشگاهی وجود دارد اين نهاد از ايجاد مراكز رشد وشركتهاي مستقر در آنها حمايت ميكند.
به گزارش روابط عمومي مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی (رويش) مهندس محمدرضا پور عابدي معاون هماهنگي جهاد دانشگاهی در جريان بازديد از مركز رشد رويش كه با حضور مهندس حبيبالله اصغري رئيس اين مركز و ساير كاركنان صورت گرفت خاطر نشان كرد: مقوله پاركها و مراكز رشد علم و فناوري يكي از موضوعات مهمي است كه جهاد دانشگاهی با توجه به سابقه ديرينه در اين زمينه، توجه ويژهاي به آن دارد و با توجه به ماموريت اين مراكز در جذب و حمايت فارغالتحصيلان دانشگاهي و ايجاد شركتهاي دانشبنيان،جهاد دانشگاهی براي موفقيت بيشتر اين واحدها و شركتهاي فناور و دانشبنيان تلاش ميكند.
مهندس پور عابدي از جهاد دانشگاهی به عنوان يك نهاد دانشبنيان ياد كرد و افزود: امروزه تمامي واحدها و پژوهشكدهها و مراكز جهاد دانشگاهی در زمينههاي مختلف علمي، پژوهشي و فناوري حرفي براي گفتن دارند و بدنه و ساختار مناسب اين نهاد زمينه حضور و ظهور فارغالتحصيلان صاحب ايده و شركتهاي دانشبنيان با فناوري بالا را فراهم كرده است.
وي كه مسووليت ساماندهي پاركها و مراكز رشد جهاد دانشگاهی را نيز بر عهده گرفته خاطر نشان كرد: رئيس جهاد دانشگاهی و معاونان و روساي واحدهاي جهاد دانشگاهی در سراسر كشور آمادگي دارند فرهنگ مراكز رشد را ترويج دهند كه پيش قراول اين حركت به لحاظ تشكيلاتي مركز رشد رويش است. وي در بازديد و گفتگو با شركتهاي دانش محور مركز رشد رويش، از توانمندي اين شركتها در عرصه توليد محصول و توسعه بازارهاي رقابتي ابراز خرسندي كرد و گفت: جهاد دانشگاهی آمادگي دارد از شركتهاي دانش محور خود بيش از گذشته در رسيدن به بازارها و توليد محصولات بهتر و برتر حمايت كند.
معاون جهاد دانشگاهی از ارائه طرحها و پروژههاي برتر شركتهاي مستقر در مراكز رشد جهاد دانشگاهی به دولت خبر داد و گفت: مراكز رشد جهاد دانشگاهی وظيفه دارند طرحها و پروژههاي تحقيقاتي و توليدي قابل اجرا را به ستاد جهاد دانشگاهی اعلام كنند تا از اين طريق براي حمايت مناسب به دولت ارائه شود تا حمايتها و فرصتهاي مناسبتري در اختيار آنها قرار بگيرد.
وي ادامه داد: جهاد دانشگاهی با بسياري از سازمانها، وزارتخانهها و مراكز كشوري موافقتنامه و تفاهمنامههاي همكاري دارد و اراده ما بر اين است كه از مناسبتهاي موجود براي توسعه و موفقيت شركتهاي دانش محور مستقر در مراكز رشد و ساير مراكز موجود نيز استفاده بهينه داشته باشيم.
مهندس حبيبالله اصغري رئيس مركز نيز در ابتداي اين برنامه بازديد، ضمن تشريح فعاليتهاي مركز رشد رويش گفت: بزرگترين مشكل مركز رشد رويش كمبود فضاي فيزيكي براي استقرار هر چه بيشتر شركتهاي دانش محور است ولي با وجود همه اين مسائل از طريق اجارهاي تا كنون 29 شركت و واحد فناور در اين مركز مستقر شده كه اغلب آنها در بازار رقابتي براي خود جايگاهي دارند.
وي با تاكيد بر اين نكته كه مركز رشد رويش توانمنديهاي جهاد دانشگاهی را در ايجاد و موفقيت شركتهاي دانشبنيان به كار ميگيرد افزود: هدف ما همافزايي هر چه بيشتر در بين شركتهاي دانشبنيان مستقر، از طريق تعامل بهينه ورود دانشآموختگان و دانش و فناوري موجود در جهاد دانشگاهی است.
مهندس اصغري به ارائه 25 مقاله علمي توسط اعضاي مركز رشد رويش در كنفرانسهاي داخلي و خارجي اشاره كرد و گفت: تعاملات درون سازماني با واحدهاي مختلف جهاد دانشگاهی و تعامل با پاركها و مراكز رشد داخلي و خارجي در زمينههاي مختلف آموزشي، پژوهشي و بازاريابي و ... از برنامههاي مركز رشد رويش بوده و خواهد بود.
در اين بازديد كه بيش از چهار ساعت به طول انجاميد آقايان اسماعيل وحدتي خواجه مدير شركت رسا پرداز آينده، داود اصفهانيان مدير شركت بهسامان تدبير صنعت، مجيد سليمي مدير شركت فناوران اطلاعات و ارتباطات مهان، فرزانه نيكنام مدير شركت تراكنش پرداز ايرانيان و خادمي مدير شركت اسوه ياران امين ايدههاي محوري و موفقيت خود را در بازارهاي رقابتي تشريح و مسائل عمومي خود را بيان كردند.
همچنين مهندس سيد سعيد هاشمي مديركل امور واحدها و پژوهشكدهها جهاد دانشگاهي مهندس حميد هاشمي معاون فناوري، حسين مهدي رضايي معاون اجرايي، مهندس معصومه مداح مدير اداره آموزشي نيز نظرات خود را بيان داشتند كه معاون جهاد دانشگاهی تاكيد كرد: اين مسائل را بررسي و راههاي مناسب برطرف كردن مشكلات بهويژه حل مشكل فضاي فيزيكي را مورد توجه قرار خواهد داد.ح/الف
١٥:١٩ ٢٢/٠٨/١٣٨٦