١٢:١٤ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دبير اولين كنگره بين‌المللي مديريت ريسك ايران:
پياده‌سازي مديريت ريسك در صنايع مختلف منجر به افزايش كارايي مي‌شود

رييس جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي و دبير اولين كنگره بين‌المللي مديريت ريسك ايران گفت: امروزه سازمان‌ها و موسسات اقتصادي، صنايع و ساير حوزه‌هاي عمومي‌ به عنوان ضرورت حياتي ناچارند دارايي‌هاي مشهود و نامشهود خود را براي نيل به اهداف تجاري در معرض ريسك قرار دهند و از اين روست كه پياده‌سازي مديريت ريسك در صنايع مختلف، منجر به افزايش كارايي و تصميم‌گيري‌هاي دقيق مي‌شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهي واحد آذربايجان شرقي،دكتر نجف قراچورلو در همايش بيمه و مديريت ريسك در دانشگاه تبريز افزود:وظيفه‌ مديران سازمان‌ها و موسسات اقتصادي و صنايع است كه به هنگام رويارويي فعاليت خود با ريسك‌هاي مختلف، به كار بستن مديريت ريسك در محورهاي مختلف از جمله مديريت ريسك و كنترل پروژه، مديريت ريسك و مهندسي ارزش، مديريت ريسك و سيستم‌هاي بانكي، مديريت ريسك و بيمه و مديريت ريسك و بازار بورس، سازمان خود را سالم نگاه دارند.
دبير اولين كنگره بين‌المللي مديريت ريسك ايران با بيان اين كه هدف مديريت ريسك شناسي عوامل موثر در يك پرونده، ياري‌ رساندن در تصميم‌گيري‌هاي مديريتي سازمان، تخصيص بهينه منابع موسسات، مستندسازي بهينه اطلاعات مربوط به پروژه‌ها و ترسيم توجيه اقتصادي پروژه‌هاست تصريح كرد: مديريت ريسك كمك مي‌كند روش‌ها و رويكردهاي مديريت و رخدادهايي كه در اثر ضربات مالي، فيزيكي و سرمايه‌هاي انساني بر يك سازمان و يا بنگاه اقتصادي وارد مي‌شود در جهت مهار و كنترل خسارات به كار گرفته شود.
وي مديريت ريسك را فرايندي روشن و سيستماتيك دانست و افزود:در دهه‌هاي اخير مديريت ريسك رويكردي استراتژيك به خود گرفته و با عنوان اهرم ‌در صنايع و ساير حوزه‌هاي عمومي‌ اهميت يافته است.
قراچورلو با تاكيد بر اين كه مديران مسوول كشور براي حفظ منابع و منافع ملي و كاهش زيان‌هاي ناشي از ريسك‌هاي مختلف ناگزير به روي آوردن به مديريت ريسك هستند، خاطرنشان كرد: مديريت ريسك شامل عرصه‌هاي گسترده‌اي است و مديران نيازمند يادگيري اين داشتن و مهارت هستند.
دبير اولين كنگره‌ بين‌الملي مديريت ريسك ايران در ادامه، اعمال دانش مديريت ريسك در پروژه‌هاي مختلف كشور را بسيار ناچيز اعلام و اظهار كرد: براي ورود به عرصه‌هاي رقابتي در شرايط كنوني جامعه، توجه به مديريت ريسك را بايد به عنوان يكي از اولويت‌هاي حياتي عرصه‌هاي مختلف به ويژه صنايع در دستور كار قرار دهيم. بر اساس اين گزارش در پايان همايش، شماري از دانشجويان به ابراز نظرات خود پرداخته و سوالات خود را در اين خصوص مطرح كردند.ح/الف

١٠:٣٦ ٠٨/١٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد