رييس شوراي اسلامي شهرستان قم:
جهاددانشگاهي در عرصههاي علمي و فرهنگي مجموعهاي پيشگام است
رييس شوراي اسلامي شهرستان قم اظهار داشت: جهاددانشگاهي همواره در عرصههاي علمي، تحقيقاتي و فرهنگي پيشگام بوده و اين در حالي است كه بسياري از خدمات ارزشمند اين نهاد براي جامعه بازگو نشده است.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمد آتش ذر در جمع جهادگران دانشگاهي با بيان اين مطلب افزود: شهرستان قم در حال حاضر از مشكلات متعددي رنج ميبرد كه جهاددانشگاهي به عنوان مجموعهاي علمي ميتواند در حل اين معضلات نقش موثري ايفا كند.
رييس شوراي اسلامي شهر قم به زمينههاي همكاري جهاددانشگاهي و مديريت اجرايي اين شهرستان اشاره كرد و ادامه داد: بررسي چگونگي قانونمندسازي جذب نيرو در شهرداريها، بررسي سيستم كنترل و نظارت در شهرداري، چگونگي كارآمد كردن سيستم GIS در شهرستان قم، بازنگري كارشناسي قوانين شهرداريها ، بررسي نحوه خصوصي سازي در شهرداري و بررسي سيستم حقوق و دستمزد در شهرداري قم از جمله زمينههايي است كه جهاددانشگاهي ميتواند به مسؤولان اين شهرستان كمك كند.
وي در پايان به چالشها و معضلات موجود در اداره شهرستان قم اشاره كرد.
براساس اين گزارش، در ادامه مراسم افتتاحيه گردهمايي معاونان پژوهشي جهاددانشگاهي، مهندس سيدمهدي طباطبايي معاون برنامه ريزي استانداري قم نيز در سخناني به ويژگيهاي استان قم اشاره كرد و گفت: در حال حاضر با توجه به ظرفيتها و محدوديتهاي موجود برنامه ريزيهايي براي توسعه استان انجام شده است كه در اين مسير جهاددانشگاهي ميتواند مسؤولان استان را ياري نمايد.
وي به مزيتهاي موجود در استان قم اشاره كرد و ادامه داد: موقعيت جغرافيايي مناسب به عنوان محور مواصلاتي شمال و جنوب كشور، وجود حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمكران به عنوان مراكز مذهبي مورد توجه مردم ، ايجاد منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان ، وجود زيرساختهاي مناسب مخابراتي، وجود معادن غني منگنز و منيزيم و توسعه صنعت دامپروري در استان از جمله مزايايي هستند كه با برنامه ريزي مناسب ميتوان از آنها در جهت توسعه استان قم بهره برد.
معاون برنامه ريزي استاندار قم در ادامه خاطرنشان كرد: علم و تقوا دوبال پيشرفت هر مجموعهاي محسوب ميشوند و موفقيتهاي نهادهايي نظير جهاددانشگاهي شاهدي براين مدعاست .
وي توجه به نخبگان را به عنوان بزرگترين سرمايههاي ملي مورد تاكيد قرار داد و تصريح نمود: پرهيز از رسوخ و نفوذ نزاعها و دعواهاي سياسي به درون مجموعههاي علمي از جمله مسايلي است كه بايد به آن توجه شود زيرا در غيراينصورت فعاليتهاي علمي مراكز تحقيقاتي متغير خواهد شد.
مهندس طباطبايي در پايان خواستار تقويت انگيزه و تشويق و توجه بيش از بيش مسؤولان به پژوهشگران و محققان كشور شد. ح/ا
١٦:٣٩ ١٠/١١/١٣٨٦