با حضور رییس دفتر منطقه ای آیسسکو در ایران؛
دو کارگاه آموزشی و هم اندیشی در پارک علم وفناوری کرمانشاه برگزار شد
دو کارگاه آموزشی و یک هم اندیشی توسط مرکز رشد واحدهای فناوری جهاددانشگاهی واحد کرمانشاه با حضور دکتر عباس صدری رییس دفتر منطقه ای آیسسکو در ایران، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد کرمانشاه،کارگاه آموزشی «کسب و کارهای تازه تاسیس و مهارت های کارآفرینی» ویژه شرکت ها و هسته های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری جهاد دانشگاهی، هم اندیشی «اساتید کارآفرینی جهاد دانشگاهی و مسئولین مرتبط با کارآفرینی» و کارگاه آموزشی «سازمانهای خلاق و یادگیرنده» ویژه اعضاء جهاددانشگاهی واحد کرمانشاه برنامه هایی بود که با حضور رییس دفتر منطقه ای آیسسکو در ایران برگزار شد.
در کارگاهی که با حضور اساتید کارآفرینی مرکز رشد جهاد دانشگاهی برگزار شد دکتر صدری به مقایسه مدیریت سنتی و مدیریت خلاق و کارآفرین پرداخت و داشتن تفکری نقادانه را لازمه شروع یک کار نو و جدید دانست.
وی در ادامه افزود: فردی که تمایل دارد در زندگیش تغییری ایجاد کند و یا اینکه کار جدیدی را شروع کند باید همواره این پرسش را از خود سوال کند که آیا می تواند در شرایط موجود و بدون اینکه در امکانات در اختیارش تغییرات چندانی ایجاد نماید، زندگی، کار و شغل متفاوتی را داشته باشد.
دکتر صدری گام بعدی برای شروع کسب و کار جدید را شناخت توانایی های ذاتی، فکری و استعدادها برشمرد که پس از این مرحله هدفمند کردن برنامه و القای رسیدن به پله های ترقی از جمله ضروریات است.
صدری تصریح کرد:کارآفرین باید بتواند محیط های متعامل و تاثیر گذار بریکدیگر و موقعیت های استراتژیک و چالش های فرا روی را درک کند و پس از آن به فکر جمع آوری اطلاعات مورد نیاز باشد.
صدری به دیگر ویژگیهای افراد کارآفرین خلاق پرداخت و گفت: داشتن روحیه پرسشگری، تخیل و فرضیه سازی، اعتماد به نفس بالا نقش رهبری داشتن و حفظ و نگه داری نیروی انسانی از دیگر ویژگی های افراد کارآفرین و خلاق است.
مقر اصلی سازمان آموزشی، علمی فرهنگی کشورهای اسلامی (آیسسکو) در کشور مراکش می باشد.
این سازمان دو دفتر منطقه ای در شارجه و تهران دارد که دفتر شارجه کشورهای اسلامی عرب زبان و دفتر تهران کشورهای اسلامی انگلیس زبان را تحت پوشش دارد.
با پیشنهاد وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی مبنی بر تاسیس سازمانی تخصصی در زمینه آموزش، علوم و فرهنگ در سومین اجلاس سران کنفرانس اسلامی که در ژانویه سال 1982 میلادی در شهر طائف مکه مکرمه تشکیل شده این سازمان از این تاریخ با عنوان آیسسکو تشکیل و آغاز به کار کرد و تا کنون 51 کشور به عضویت این سازمان در آمده اند. از جمله اهداف مترقی و متعالی این سازمان می توان به تقویت و تحکیم همکاری بین کشورهای عضو در زمینه های آموزش علوم، فرهنگ و ارتباطات، توسعه علوم کاربردی و استفاده از فناوری های پیشرفته در چارچوب ارزشها و آرمانهای متعالی و جاودانه اسلامی ، تحکیم تفاهم میان ملل مسلمان و کمک به تحقیق صلح و امنیت جهانی از راههای مختلف به ویژه از طریق آموزش، علوم، فرهنگ و ارتباطات اشاره کرد. ایجاد هماهنگی بین نهادهای تخصصی سازمان کنفرانس اسلامی و کشورهای عضو سازمان برای تحکیم همبستگی اسلامی کشورها از جمله دیگر اهداف آیسسکو است.
مجمع عمومی این سازمان هر سه سال یکبار تشکیل و در این مجمع مدیر کل تعیین و به مدت سه سال منصوب می شود و در سال 2003 میلادی مجمع عمومی آیسسکو در تهران تشکیل شد.
در سال 2004 میلادی نیز شورای اجرایی این سازمان، دکتر هادی عزیز زاده از جمهوری اسلامی ایران را به عنوان معاون مدیر کل منتخب برگزید.
وب سایت آیسسکو به آدرس اینترنتی w.w.w Isesco.orq.ma قابل مشاهده است.
همچنین جمهوری اسلامی ایران در سال 1371(1992 میلادی) در سیزدهمین اجلاس شورای اجرایی این سازمان شرکت و حضور خود را به طور رسمی در فعالیتهای این سازمان اعلام کرد.ح/الف
١١:٥٩ ٠٤/٠٢/١٣٨٧