١٧:١٤ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
طراحی و مهندسی دکل های حفاری در کشور به همت متخصصان داخلی

مدیر مهندسی طرح ساخت دکل های حفاری جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت گفت: در حال حاضر کار مهندسی طراحی دکل های حفاری خشکی به اتمام رسیده و در مرحله عقد قراداد با شرکت پشتیبانی ساخت و تهیه کالای نفت تهران به منظور ساخت 5 دستگاه دکل حفاری خشکی 2000HP هستیم.
مهندس علی اخوان در گفت و گو با خبرنگار شانا، در باره مراحل طراحی و ساخت پنج دکل حفاری خشکی برای چاه های نفت و گاز اظهار داشت: با توجه به مشخصات فنی خاصی که این دکل ها دارند هدف ما این است که در مرحله اول 40 درصد از کار ساخت دکل توسط جهاد دانشگاهی و سازندگان داخلی کشور انجام شود و حدود 60 درصد دیگر آن در قالب ماشین آلات از خارج وارد شود.
وی افزود: در حال حاضر پنجمین سیستم برق و کنترل دکل های حفاری خشکی را به شرکت ملی حفاری تحویل داده که یکی از مهم ترین بخش های دکل محسوب می گردد و سایر بخش های ساخت داخل نیز به صورت جداگانه در دکل های حفاری نصب و مورد تایید کارفرما قرار گرفته است.
مدیر مهندسی طرح ساخت دکل های حفاری گفت:سازه فلزی دکل، مخازن، سیستم برق و کنترل دکل، انواع پمپ ها و سیستم پایپینگ، کابل های خاص، پکیج های تولید هوای فشرده، پمپ های رودخانه ای، میکسرها و الکتروموتورها از جمله تجهیزات دکل های حفاری هستند که در داخل کشور ساخته شده اند.
اخوان افزود:در مرحله بعدی هدف ما این است که با شناسایی بیشتر توانمندی سازندگان داخلی، مشارکت بخش های داخلی برای ساخت این دکل ها را افزایش دهیم تا ساخت دکل را بومی کنیم.
او بیان داشت:طراحی و مهندسی دکل ها بر اساس دکل های موجود در شرکت ملی حفاری ایران است تا بهره بردار با مشکلات ناشی از برخورد با تکنولوژی ها و تجهیزات متنوع مواجه نشده و ضمنا واحدهای بازرگانی مجبور به تامین قطعات یدکی متنوع نباشند.
مدیر مهندسی طرح ساخت دکل های حفاری مدت زمان پیشنهادی برای ساخت اولین دکل را 18 ماه خواند و بیان داشت: امیدواریم 6 ماه بعد از ساخت اولین دکل حفاری بتوانیم دکل های دیگر را تحویل دهیم که حدودا ظرف 30 ماه همه دکل ها در سایت های مشخص شده نصب و راه اندازی خواهند شد.
اخوان با اشاره به همکاری واحدهای مهندسی شرکت ملی حفاری ایران در اجرای طرح ساخت دکل های حفاری، بر تسریع عقد قرارداد توسط کارفرمای پروژه تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد جهاد دانشگاهی با استفاده از فرصت ها پروژه را با هزینه کمتر و در زمان مقرر به انجام برساند.ح/الف

١٥:٤٩ ١٥/٠٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد