١٨:٠٥ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
توسط واحد فناور مركز رشد رويش؛
پارك‌ها و مراكز رشد فناوري کشور به سيستم جامع اطلاعاتي مجهز می شوند

پارك‌ها و مراكز رشد فناوري كشور توسط نرم افزار جامع اطلاعاتي وندا مکانيزه می شوند كه بر اساس آن هر مركز رشد يا پارك مي‌تواند اطلاعات مورد نياز خود را از طريق اين نرم افزار و به صورت آناليز شده دريافت نمايند. مديران و کارشناسان پارک ها و مراکز رشد از طريق اين سيستم می توانند کليه گزارش های مورد نياز خود و همچنين گزارش های مربوط به دفتر کل اداره پارک ها و مراکز رشد کشور را به راحتی و طی چند ثانيه از سيستم وندا استخراج نمايند.
به گزارش روابط عمومي مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي (رويش)، مهندس حبيب‌اله اصغري رئيس اين مركز با اعلام اين خبر گفت: اين سيستم جامع اطلاعاتي كه وندا نام دارد، داراي قابليت‌ها و كاربري‌هاي متنوع و متفاوتي است كه مورد نياز پارک ها و مراکز رشد کشور بوده و توسط شركت نوآوران توسعه وندا مستقر در مركز رشد رويش طراحي و ارائه شده است.
وي‌افزود: از قابليت‌هاي اين سيستم مي‌توان به هسته‌برنامه و امكانات سيستمي ويرايش پارك‌هاي علم و فناوري و مراكز رشد اشاره كرد كه در اين سيستم، امكان طراحي ساختار برنامه توسط خود كاربر، قابليت تعريف و مرور اطلاعات واحدهاي مختلف پارك، واحد امور موسسات و جذب و پذيرش، واحد آموزش، واحد ستادي، امور مالي و مديريت كاربران و سطوح دسترسي ميسر مي‌باشد.
مهندس چرومي سرپرست تيم طراح سيستم جامع اطلاعات وندا در اين زمينه گفت: سيستم اطلاعاتي وندا متشكل از يك هسته قوي جامع مستقل از كليه فرآيندهاي عملياتي نرم‌افزاري مي باشد كه مانند يك مرورگر عمل مي‌كند و از طرفي همه فرآيندها، فرم ها، گزارش‌ها و ساير امكانات سيستم به صورت ماژول‌هايي جدا از هم و جدا از هسته طراحي شده‌اند.
وي افزود: اين معماري به ما اين امكان را مي‌دهد تا براي هر سازمان مطابق با نظر مديران سازمان به راحتي و با حداقل تغيير در برنامه، سفارش آن سازمان را پياده و راه‌اندازي كنيم.
مهندس چرومي اضافه كرد: تعريف انواع فرم‌هاي پذيرش (اوليه، ثانويه و نهايي)، تعريف انواع فرم‌هاي داوري، ثبت اطلاعات درخواست‌هاي پذيرش، ثبت اطلاعات مصاحبه، داوري و نتايج پذيرش، تعريف انواع دوره‌هاي آموزشي، ارزشيابي موسسات، برنامه‌ريزي آموزشي، تعريف تمامي هزينه‌ها، تعرفه خدمات و نحوه ارائه اين خدمات، ثبت قراردادهاي پرسنلي، محاسبه اجاره، هزينه خدمات جاري، اينترنت، تلفن و ارائه صورت حساب ماهيانه و سه ماه واحدهاي فناور و ده‌ها قابليت و كاربري ديگر از توانمندي‌هاي اين نرم‌افزار است كه مي‌تواند توسط پارك ها و مراكز رشد علم و فناوري مورد استفاده و بهره‌برداري قرار بگيرد.
گفتني است،اين نرم‌افزار كاربردي هم اكنون توسط 7 مركز رشد فعال در كشور مورد استفاده قرار گرفته و قابليت‌هاي آن اثبات شده وبا استقبال پاركهاو مراكز رشد و واحد‌هاي فناور مواجه است.
شايان ذكر است،
علاقه‌مندان مي‌توانند جهت كسب اطلاعات و بهره‌برداري لازم با شماره تلفن 88897147- 021 تماس حاصل نمايند.ح/الف

٠٩:٤٨ ٢٢/٠٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد