مشاور علمي استاندار مازندران در بازديد از جهاددانشگاهي استان:
توجه جهاددانشگاهي درخصوص استفاده از ظرفيتهاي بهرهوري از گياهان داروئي، قابل تقدير است
مشاور علمي استاندار مازندران گفت: قداست جهاد دانشگاهي، مهمترين ويژگي اين نهاد است و به همين دليل حساسيت ويژهاي بر روند فعاليت فرهنگي در اين مجموعه داريم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه مازندران، صادقعلي موحدمنش، در بازديد از جهاد دانشگاهي واحد مازندران، فعاليت هاي اين واحد را مورد ارزيابي قرار داد و گفت: جهاد دانشگاهي با تکيه بر اعضاي هيأت علمي دانشگاههاي استان ميتواند فعاليت بسيار مؤثري را در روند توسعه استان رقم بزند.
وي افزود: معاونت پژوهشي جهاد دانشگاهي مازندران با توجه به تأکيد دولت مبني بر اختصاص يک درصد از بودجه دستگاههاي اجرايي به امور پژوهشي، توان ارائه نتايج علمي و کاربردي را خواهد داشت و اميدواريم با همکاري مديران دستگاهها با اين واحد، رويکرد پژوهشي مطلوبي را در مازندران شاهد باشيم.
موحدمنش همچنين بر لزوم روند توسعه و اجراي پژوهشکده گياهان دارويي تأکيد کرد و گفت: تاکنون ساماندهي خوبي براي استفاده از ظرفيتهاي بهرهوري از گياهان داروئي در مناطق بالادست صورت نگرفته است و توجه جهاد دانشگاهي در اين خصوص قابل تقدير است.
وي همچنين در بازديد از معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي مازندران، ضمن آشنايي با فعاليتهاي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه مازندران، گفت: خوشبختانه ايسنا جايگاه بسيار خوب و محبوبي بين مردم استان پيدا کرده و اعتماد مردم به اين خبرگزاري نشان از صداقت خبرنگاران و مديران اين مجموعه دارد.
مشاور علمي استاندار مازندران، رويکرد انتقادي رسانهها را از عوامل مهم توسعه استان ذکر کرد و گفت: شايد برخي از مديران نسبت به انعکاس برخي از ضعفها توسط مطبوعات و خبرگزاريها ابراز ناراحتي کنند ولي در واقع اين نقد اشخاص نبوده و بايد با يک برنامهريزي مناسب اين نقاط ضعف رفع شود.
وي ادامه داد: ايسنا از پشتوانههاي علمي خوبي برخوردار است و به همين دليل از اين خبرگزاري انتظار داريم تا مسائل روز را با نقد علمي و کارشناسي به مردم ارائه دهد.
موحدمنش همچنين فعاليت ايکنا(خبرگزاري قرآني) را مورد تقدير قرار داد و گفت: اين خبرگزاري با ارائه خبرها به چند زبان زنده دنيا موجب گسترش فرهنگ قرآني و اسلامي در جهان شده است.
وي خاطرنشان کرد: استان مازندران داراي سابقه بسيار مناسبي در فعاليتهاي قرآني و مذهبي است و ايکنا توانسته در پوشش اين فعاليتها وظيفه خود را به خوبي انجام دهد.
موحدمنش بر آموزش خبرنگاران ايسنا و ايکنا از طريق بخش آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهي مازندران تأکيد کرد و افزود: قطعاً دانشجويان با شرکت در کلاسهاي آموزشي و به دليل آشنايي با مسائل روز و داشتن ديد باز، در توسعه فرهنگي اين منطقه تأثيرگذار خواهند بود.
وي تصريح کرد: قداست جهاد دانشگاهي مهمترين ويژگي اين نهاد است و به همين دليل حساسيت ويژهاي بر روند فعاليت فرهنگي در اين مجموعه داريم.
عضو هيأت علمي دانشگاه در ادامه از ايسپا (واحد افکارسنجي) بازديد کرد و گفت: تاکنون با اين واحد آنچنان آشنا نبودم ولي در پروژههاي انجام گرفته يک متدولوژي علمي رعايت شده است.
وي، سنجش افکار مردم در بحران قطع گاز زمستان سال گذشته را، يک خدمت مفيد براي دستگاههاي اجرايي عنوان کرد و افزود: اين فعاليتها موجب انعکاس افکار مردم به مديران دستگاهها ميشود و ميزان رضايت مردم نسبت به عملکرد آنان را مورد ارزيابي قرار ميدهد.
موحدمنش با بيان اينکه شايد برخي از مديران از ارائه اين نتايج ناراحت شوند، خواستار تعامل بيشتر جهاد دانشگاهي با مديران دستگاههاي اجرائي شد تا آنان را از پيامدهاي مثبت اين فعاليتها در توسعه استان مطلع کند.
به گزارش ايسنا، دکتر سيد احمد قاسمي، رئيس جهاد دانشگاهي واحد مازندران نيز با بيان اينکه جهاد دانشگاهي واحد مازندران رابطه خوبي با اعضاي هيأت علمي دانشگاهها دارد، گفت: ايجاد زمينه توسعه استان بدون تکيه بر نيروهاي علمي و متخصص ميسر نخواهد بود.
وي افزود: ظرفيتهاي بسيار زيادي در استان وجود دارد که اين مجموعه با شناسايي آنها پژوهشهاي خاصي را براي بهرهوري هر چه بيشتر، انجام ميدهد تا زمينه اشتغال متخصصان نيز فراهم شود.
قاسمي با اشاره به اينکه جهاد دانشگاهي مازندران از نيروي پرسنلي بسيار کمي برخوردار است، افزود: خوشبختانه کمبود نيروي انساني در اين مجموعه نه تنها موجب غفلت از وظيفه اجرايي کارکنان نشده، بلکه با اعتقاد بر قدرت يک نيروي جهادي، دستگاههاي اجرايي و دانشگاههاي استان را نيز به فعاليت وا داشته است.
وي خاطرنشان کرد: در سال نوآوري و شکوفايي اين مجموعه در بخشهاي مختلف برنامههايي از قبيل معرفي نوآوران و استفاده از توانايي علمي آنها و ايجاد بستر مناسب براي پژوهش محققان در نظر دارد.
قاسمي در ادامه به تشريح عملکرد و فعاليتهاي جهاد دانشگاهي پرداخت و تصريح کرد: تعامل هر چه بيشتر مديران دستگاههاي اجرايي با اين مجموعه به دليل سابقه علمي و فرهنگي آن، توسعه همهجانبه استان را زودتر از آنچه که ديگران حدس ميزنند، تضمين ميکند.ح/الف
١٦:٤٦ ١٩/٠٣/١٣٨٧