٢٣:٢١ ٢١/١٢/١٤٠٣
پژوهشي
در صورت حمایت‌های دولت و از سوي جهاددانشگاهي؛
خانه فرش دستباف استان خراسان رضوی تاسیس می‌شود

مدیرگروه پژوهشی ‌اقتصاد جهاددانشگاهی واحد مشهد گفت:زمینه های اقتصادی و اجتماعی مناسبی برای تشکیل خانه فرش در بین دست‌اندرکاران این صنعت در استان خراسان رضوی وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مشهد،دکتر محمد مظهری با بیان این مطلب، گفت: در راستای سیاست‌های اصل44  قانون اساسی در خصوص واگذاری فعالیت‌ها به بخش خصوصی و بر اساس بند ج ماده 37 قانون برنامه چهارم توسعه مبنی بر ایجاد زمینه مشارکت تشکل‌های قانونی غیردولتی صنفی- تخصصی در رابطه با برنامه‌ریزی و سیاستگذاری برای بخش‌های مختلف اقتصادی کشور و نیز ضرورت ایجاد واحد انسجام‌دهنده برای بهبود مدیریت، ساماندهی فعالیت‌های شاغلان و متولیان صنعت فرش دستباف و همسان سازی تصمیمات مدیران، پیشنهاد مطالعه در زمینه تاسیس خانه فرش از سوی سازمان بازرگانی خراسان رضوی به گروه پژوهشی ‌اقتصاد جهاددانشگاهی مشهد ارائه شد که در این راستا مطالعات در خصوص "زمینه‌یابی تشکیل خانه فرش دستباف در استان خراسان رضوی" توسط گروه پژوهش‌های اقتصادی جهاددانشگاهی مشهد انجام و گزارش نهایی طرح به سازمان بازرگانی خراسان رضوی تحویل داده شد.
وی افزود: نتایج حاصله از این مطالعات، نشان می‌دهد که زمینه های اقتصادی و اجتماعی مناسبی برای تشکیل خانه فرش در بین دست‌اندرکاران این صنعت در استان خراسان رضوی وجود دارد و در صورت مساعدت‌های اولیه دولت، طرح تاسیس خانه فرش استان، از توجیه کامل اقتصادی برخوردار است.ح/الف

١٥:٠٢ ٠٥/٠٥/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد