٠٨:٢٧ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
ديدار رييس جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي و اعضاي هيات احرايي خانه کارگر تبریز

در ديدار اعضاي هيات اجرايي خانه کارگر تشکيلات تبريز با رييس جهاد دانشگاهي آذربايجان شرقي ضمن بررسي زمينه هاي همکاري ، بر گسترش و بسط همکاري هاي دوجانبه تاکيد شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان شرقی،دکتر نجف قراچورلو رييس جهاد دانشگاهي استان در اين ديدار، با اشاره به فعاليت هاي گسترده اين نهاد در زمينه هاي مختلف، گفت: در  اين راستا جهاد دانشگاهي با ورود به عرصه تحقيق و توسعه و انجام پژوهش هاي مختلف در صنعت به دنبال رفع برخي موانع و رشد و توسعه در اين بخش اقتصادي است.
وي با بيان اينکه تحقيق و توسعه براي توسعه صنعتي و اقتصادي کشور لازم و ضروري است، اظهارداشت: جهاد دانشگاهي در اين ارتباط حاضر است با توجه به امکانات و منابع مالي خود در صنایع که تحقيق و توسعه دارند و يا از آن بي بهره اند ، حمايت نمايد چرا که معتقديم از طريق عارضه يابي مي توان به رشد صنعت کمک کرد.
قراچورلو اضافه کرد: جهاد دانشگاهي آماده است براي واحدها ي صنعتي که تحقيق و توسعه دارند براي اجراي طرح تحقيقاتي حدود 80 درصد منابع مالي آنها را تامين کرده و تنها به 20 درصد آورده واحدهاي مزبور نياز است .
وي ادامه داد: همچنين جهاد دانشگاهي آماده است براي واحدهايي که تحقيق و توسعه ندارند بين ۶۰تا۷۰ درصد جهت انجام طرح هاي تحقيقاتي از محل منابع ملی  کمک کند.
قراچورلو ضمن بيان اينکه در موارد ياد شده فوق وظيفه وزارت صنايع  و معادن است که وارد عمل شود، تصريح کرد: اين وزارتخانه تاکنون بنا به دلايلي وارد اين قضيه نشده است .
وي گفت: جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي همچنين در زمينه بازيافت نيز با توجه به بودجه اي که در اختيار دارد مي تواند با صنايع استان همکاري داتشه باشد.
رييس جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي به فعاليت پژوهشکده برنامه ريزي و توسعه اين واحد اشاره کرد و يادآور شد: در حال حاضر در اين مرکز چهار گروه مهندسي صنايع و مديريت صنعتي، مديريت استراتژيک، مطالعات منطقه اي و علوم اجتماعي با گرايش توسعه فعال است که قرار است گروه پژوهشي فناوري نيز به زودي فعاليت رسمي خود را آغاز کند.
دبير اجرايي خانه کارگر تبريز نيز در اين ديدار ، آمادگي اين مجموعه براي همه نوع همکاري علمي و تحقيقاتي با جهاد دانشگاهي استان را مورد تاکيد قرار داد.
کريم صادق زاده افزود: خانه کارگر تبريز با توجه به ارتباط تنگاتنگ خود با جامعه کارگري و نيز واحدهاي توليدي و صنعتي مي تواند از برنامه ها و ظرفيت هاي بسيار وسيع جهاد دانشگاهي در بخش هاي مختلف بهره مند شود.
وي،وجود مرکز جامع علمي و کاربردي خانه کارگر تبريز  را يکي از  مواردي برشمرد که مي توان به وسيله آن از راهنمايي ها و برنامه هاي تحقيقاتي جهاد دانشگاهي بهره جست.
صادق زاده افزود: در اين مرکز نزديک به دو هزار و 500 نفر  دانشجو مشغول تحصيل هستند که ارتباط با فعاليت هاي پژوهشي جهاد دانشگاهي مي تواند در بارور کردن و رشد و ترقي آموزشي آنها تاثيرگذار باشد.ح/الف

١٠:٤٥ ١٥/٠٧/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد