رييس دانشگاه صنعتي شريف:
دستاوردهاي جهاد در تقويت بنيه دفاعي كشور در دوران جنگ بسيار چشمگير بود
رييس دانشگاه صنعتي شريف اظهار داشت: جهاد دانشگاهي به دليل ماهيت و ساختار آن يك ارگان ايده آل براي حلقه واسط بين دانشگاه و صنعت ميباشد و ميتواند با كاربردي كردن نتايج تحقيقات دانشگاهي، نقش بارزي در زمينه حل مسائل و مشكلات ارگانها و موسسات داشته باشد.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر سعيد سهراب پور با بيان اين مطلب افزود: جهاد دانشگاهي با ارتباط نزديكي كه با اقشار مختلف دانشگاه اعم از اساتيد، دانشجويان و مديريت دارد و همچنين با ارتباطات خوبي كه از گذشته با موسسات و صنايع بيرون از دانشگاه برقرار كرده از بدو تشكيل، خدمات با ارزشي در مقاطع مختلف زماني انقلاب براي كشور انجام داده است.
وي كه به مناسبت سالگرد تشكيل جهاد دانشگاهي سخن مي گفت، با تشريح برخي از خدمات و دستاوردهاي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف در مقاطع مختلف، گفت: بخشي از اين خدمات مربوط به زمان جنگ تحميلي مي باشد كه اين در تقويت بنيه دفاعي كشور در جنگ تحميلي بسيار چشمگير و بعضا سرنوشت ساز بوده است.
دكتر سهراب پور با ذكر خاطرهاي از دوران دفاع مقدس افزود: فرمانده سابق نيروي هوايي ارتش بارها به من ميگفت، بدون كمك جهاد دانشگاهي صنعتي شريف هواپيماهاي F5 ما زمين گير مي شدند.
وي با اشاره به موفقيت ها و دستاوردهاي علمي جهاد دانشگاهي صنعتي شريف در زمينه هاي مختلف، خدمات اين واحد را در تقويت بنيه دفاعي كشور در دوران دفاع مقدس، بسيار چشمگير خواند.
رييس دانشگاه صنعتي شريف در ادامه نقش جهاد دانشگاهي در دستيابي به آرمانها و اهداف تعيين شده در سند چشم انداز 20 ساله نظام را مورد اشاره قرار داد و گفت: اكنون كه در حال ترسيم نقشه جامع علمي كشور هستيم و اهداف نظام در سند چشمانداز 20 ساله تعريف شده است، جهاد دانشگاهي هم در تعريف اهداف بلند مدت خود، بايستي با اهداف نظام هماهنگ عمل كرده و در جهت دستيابي به آنها همچون گذشته كوشا باشد.
وي با اشاره به فعاليتهاي جهاددانشگاهي در زمينه تدوين نقشه جامع علمي كشور، تاكيد كرد: جهاد دانشگاهي در جهت رسيدن به آرمانها و اهداف سند چشم انداز فعاليتهاي خود را در زمينه تحقيقات كاربردي و تلاش در زمينه فنآوريهاي جديد، ثبت پتنت و توليد محصول ادامه دهد و از بلند پروازي نهراسد.
دكتر سهراب پور در خاتمه با اشاره به پيشينه خوب جهاد دانشگاهي صنعتي شريف در زمان دفاع مقدس، داشتن نيروهاي مجرب و متخصص و انسجام خوب آن را از نقاط قوت اين واحد در حال حاضر ذكر كرد و گفت: اين واحد براي حفظ نقاط قوت خود، بايستي دائما به فكر توسعه نيروي انساني و جذب نيروهاي با انگيزه باشد و براي جذب و انجام پروژه هاي كلان بيشتر تلاش كند.ح/الف
١٤:٥١ ١٥/٠٥/١٣٨٧