پژوهشکده برنامه ريزي و توسعه در تبريز راهاندازي ميشود
سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: جهاد دانشگاهی در عرصه فن آوریهای نو و پیشرفته حضور فعال داشته است.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان شرقی،وحید مهدی نیا با اعلام این مطلب افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان سمبل انقلاب فکری و فن آوری کشور جمهوری اسلامی ایران سهم ارزشمندی در دفاع از ارزشهای و دستاوردهای انقلاب دارد.
وی گفت:حضور آگاهانه در عرصه های جهانی نیازمند کار فکری و پژوهشی گسترده ای است که با توجه به نامگذاری سال 1387تحت عنوان سال نو آوری و شکوفایی ملی این رسالت بزرگ را بیش از پیش گسترده می کند .
مهدی نیا تاکید کرد: پژوهش سر منشا تمام تصمیم گیریهای اقتصادی و اجتماعی می باشد و بدون پژوهش استفاده از شیوه های آزمون و خطا هزینه های متعددی بر نظام مدیریت اجرایی کشور می تواند داشته باشد.
وی اضافه کرد:جهاد دانشگاهی به عنوان پلی بین جامعه و دانشگاه در طول سال جاری فضاهای بسیار مطلوبی برای اجرای طرحهای پژوهشی ایجاد نموده است.
سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گفت:فراهم نمودن زمینه تحقیقات اساسی کاربردی با مشارکت واحدهای صنعتی بزرگ در کشور،فراهم نمودن زمینه تحقیقات بین البمللی درارتباط با حوزه های فن آووری های پیشرفته ،فراهم نمودن زمینه عقد تفاهم نامه های پژوهشی و تحقیقی با سازمانهای تحقیقاتی و علمی استانی و ملی و ایجاد ارتباطات محوری در قالب گروههاو پژوهش با مدیریت ارشد استان از مهمترین زمینه های فعالیت بوده که حجم پروژه های معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی را به بیش از 24طرح در دست اجرا و8 طرح در دست قرارداد و مذاکره افزایش داده است.
مهدی نیا، در ارتباط با آموزشهای کار آفرینی گفت: در طول سال گذشته یک هزار نفر در کلاسهای کار آفرینی این واحد در شهرستانهای تبریز،مرند،جلفا و میانه شرکت داشتند.
سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، تاسیس پژوهشکده برنامه ریزی و توسعه را از مهمترین برنامه های معاونت پژوهشی در سال جاری اعلام کرد و افزود:به زودی این پژوهشکده با رسالتهای تحقیقاتی خود نقش موثری در تسهیل و پیشبرد اهداف توسعه کشور خواهد داشت.ح/الف
٠٩:٠١ ٢١/٠٥/١٣٨٧