٠٧:١٩ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دفاتر جهاددانشگاهي در دانشگاه های مازندران مستقر می شوند

رئیس جهاد دانشگاهی واحد مازندران گفت:دفاتر جهاد دانشگاهی در دانشگاه های استان مستقر خواهند شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد مازندران،سید احمد قاسمی در جشن نیمه شعبان که در بابلسر و در جمع پرسنل جهاد دانشگاهی واحد مازندران برگزار شد اظهار داشت : اولویت های برنامه ما رشد و ارتقای پرسنل جهاد دانشگاهی است که در این راستا آموزش های مستمر برای کارکنان در نظر گرفته شده است .
وی حفظ حرمت نیروی انسانی را از اولویت های عمده در جهاد دانشگاهی دانست و افزود : در صورت وجود محبت و همدلی میان کارکنان ، تمام نیروها برای توسعه جهاد صرف می شود.
قاسمی با بیان اینکه غنی سازی نیرو به جای افزایش نیرو اهداف جهاد دانشگاهی را به نتیجه خواهند رساند خاطر نشان کرد : در بخش آموزش برنامه هایی مانند افزایش مراکز کوتاه مدت آموزشی ، افزایش تعداد مراکز علمی کاربردی همچنین اخذ مجوز برای مراکز خدمات آموزشی گنجانده شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به این مطلب که مازندران تنها استانی است که دانشگاه پیام نور تحت نظارت آن در دفترچه نظارت آن در دفترچه دانشگاه سراسری گنجانده شده است،در خصوص فعالیت های علمی پژوهشی جهاد دانشگاهی افزود : در این بخش با ایجاد آزمایشگاه ها و حرکت به سوی دانش محوری و تولید پایه های علمی در استان اقدامات خوبی انجام شده که بهترین آنها ایجاد بانک خون بند ناف در مازندران است که سعی می کنیم در آینده آن را به قطب منطقه شمال کشور تبدیل کنیم .
قاسمی بازگشت جهاد دانشگاهی به دانشگاه ها را مهمترین اقدام این نهاد عنوان کرد و گفت : دانشگاه ها جهاد را با آغوش باز پذیرفتند و واحدهای جهاد نیز در دانشگاه ها مستقر خواهند شد .
دکتر رضازاده رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی نیز با اشاره به بيانات مقام معظم رهبری در باره جهاددانشگاهي گفت:جهاد دانشگاهی در مسائل مختلف از جمله فرهنگی ، آموزشی و پژوهش درخشش خوبی داشته و بهترین و مؤثرین برنامه های فرهنگی کشور توسط جهاد دانشگاهی اداره می شود .
رضازاده خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) را یکی از مراجع اصلی خبرساز کشور دانست و ادامه داد : این خبرگزاری و شعبات آنها فعالیت بسیار مؤثری جهت تعدیل فضای خبری در کشور دارند .
وی افزود : پژوهشکده هاي ابن سینا ، گیاهان دارویی و رویان نیز از جمله محصولات پژوهشی جهاد دانشگاهی هستند.
رضازاده اختصاص بیش از 20 درصد پروژه های کشور به جهاد دانشگاهی را از نقاط بارز این نهاد دانست و گفت : از حدود 52 طرح برتر و برگزیده در نمایشگاه فناوری برگزیده ریاست جمهوری 12 طرح مربوط به مراکز وابسته به جهاد دانشگاهی بود .
وی با بیان اینکه برنامه ریزی خوب متناسب با فضای اجتماعی و پژوهشی مورد نیاز در مازندران انجام شده است ، حوزه آموزش را از نیازهای اساسی کشور دانست و افزود : این استان در مجموعه شیلات نیز برنامه ریزی های خوبی انجام داده است .
رضازاده گفت : جهاد دانشگاهی مازندران با توجه به توانمندی های بالقوه و بالفعل استان در توسعه گیاهان دارویی ، قطب خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در بحث آموزش کوتاه مدت برنامه های آموزشی اعلام شده و در حال اجرا است گفت:برنامه ایجاد مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی نیز به دفتر مرکزی جهاد ارسال شده است که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد به ثمر رسیدن این طرح ها باشیم.ح/الف

١٠:٠٧ ١٠/٠٦/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد