٠٦:٠٠ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
مديرگروه پژوهشي کلينيک بيماري‌هاي پستان جهاد دانشگاهي:
هدف ما حضور در بين بهترين مراکز پژوهشي درماني در سطح بین الملل است

مدير گروه پژوهشي بيماري‌هاي پستان جهاد دانشگاهي علوم پزشکي تهران گفت: اين واحد در کنار فعاليت‌هاي پژوهشي، بهترين خدمات تشخيصي، درماني و بازتواني را به بيماران ارائه مي‌دهد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکي تهران،دکتر آسيه الفت بخش اظهار داشت:طبق برنامه‌ريزي‌ها و چشم انداز مرکز، تا پنج سال آينده جزو بهترين مراکز پژوهشي درماني در سطح بین الملل خواهيم شد.
وي افزود: پژوهش‌هاي انجام شده در اين مرکز در راستاي غربالگري، تشخيص، درمان و بازتواني بيماران انجام مي‌شود كه همه آنها کاربردي بوده و گامي است در جهت رفع نيازهاي پژوهشي درماني در حيطه سرطان سينه.
دکتر الفت بخش گفت:مرکز پژوهش‌هاي بيماري‌هاي پستان جهاد از سال 76 با هدف درماني - پژوهشي شروع به کار کرده و فعاليت‌هاي انجام شده از آن سال تا به امروز بيشتر جنبه زيربنايي داشته است.
وي افزود:در اين مرکز در کنار پژوهش، کليه روش‌هاي رايج ماموگرافي، سونوگرافي، نمونه برداري و مقايسه انواع روش‌هاي جراحي ماستکتومي يا حفظ پستان انجام مي‌شود.
وي در ادامه گفت:ما در حيطه پژوهش فقط به دنبال روش‌هاي پيشگيري نيستيم بلكه در زمينه‌هاي تشخيص، درمان و بازتواني نيز پژوهش‌هايي را انجام مي دهيم.
مدير گروه پژوهشي بيماري‌هاي پستان جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي تهران تاکيد کرد: پژوهش در حيطه بيماري‌هاي پستان بسيار وسيع است؛ چرا که زنان جامعه را که قطب اصلي خانواده‌ها هستند درگير كرده و بهبود کيفيت زندگي آنها مساوي با بهبود کيفيت اجتماع است. وي به پژوهش‌هاي بين رشته اي مرکز اشاره کرد و گفت: اين مرکز با کلينيک ليزر و ژنتيک جهاد که در سطح عالي فعاليت مي‌کنند در زمينه‌هاي تشخيص و درمان بيماري‌هاي پستان همکاري كرده و در کنار درمان‌هاي دارويي در زمينه بهبود کيفيت زندگي بيماران نيز فعاليت مي‌کنيم.
دکتر الفت بخش در خصوص ديگر خدمات اين مرکز افزود: از جمله خدمات ديگري که در اين مرکز ارائه مي شود، صداي مشاور است که به سوالات بيماران از طريق تلفن پاسخ داده و در صورت نياز آنان را به متخصص ارجاع مي‌دهد.
مدير گروه پژوهشي بيماري‌هاي پستان جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي تهران گفت: در راستاي ارتقاء مرکز در فکر استاندارد کردن سيستم درماني هستيم و اطلاعات مربوط به مدارک بيمار را از ابتدا تا بهبود بيماري به صورت کامپيوتري دسته بندي مي‌کنيم.
وي به پژوهش‌هاي انجام شده در اين مرکز اشاره کرد و گفت: برخي از پژوهش‌ها در مجلات معتبر دنيا به چاپ رسيده است و برخي از آنها در کنفرانس‌هاي بين المللي پذيرفته شده‌اند. دکتر الفت بخش خاطرنشان کرد: هر ماه براي تبادل نظر و اطلاع از يافته هاي جديد علمي جلسه علمي- پژوهشي نيز برگزار مي شود؛ اين جلسات به صورت بين رشته اي و با همکاري بخش ليزر و ژنتيک جهاد برگزار مي‌شود.ح/الف

١٢:٤٢ ١٣/٠٦/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد