٠٨:١٨ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
حضور مركز رشد رويش در كنفرانس جهاني پارك‌ها و مراكز رشد علم و فناوري

كنفرانس جهاني پارك‌ها و مراكز رشد علم و فناوري با حضور 55 كشور دنيا از جمله ايران با هدف توسعه اقتصاد دانش بنيان و نقش پاركها و مراكز رشد در توسعه اقتصاد دانش بنيان در شهر ژوهانسبورگ كشور آفريقاي جنوبي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي، در اين كنفرانس سه روزه كه از تاريخ چهاردهم تا هفدهم سپتامبر توسط انجمن بين‌المللي پارك‌ها و مراكز رشد برگزار شد، 55 كشور جهان به ارائه تجربيات و دستاوردهاي علمي و فناوري خود براي توسعه و رشد كارآفريني و اقتصاد دانش بنيان پرداختند.
مهندس اصغري رئيس مركز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي (رويش) ضمن تشريح نتايج اين سفر علمي با اشاره به محورهاي اين كنفرانس گفت: در اين كنفرانس مقوله‌هاي مهمي شامل حمايت از اقتصاد دانش بنيان، كار آفريني كليد توسعه اقتصاد دانش، نقش پارك‌هاي علمي در رشد اقتصادي كشورها، نقش پارك‌هاي علمي در توسعه فناوري و خوشه‌هاي صنعتي، نقش پارك‌هاي علمي در توسعه نوآوري (مورد فنلاند)، مدرك‌ها و فاكتورهاي موفقيت پارك‌هاي علمي در توسعه اقتصادي و مهندسي جهاني، راههاي مشاركت و همكاري براي شتاب بخشيدن به توسعه علم و فناوري،‌مدل‌هاي توسعه دانش بنيان، نقش پارك‌هاي علم و فناوري در شبكه سازي نوآوري،‌فراهم سازي فضاي محيطي براي توسعه خلاقيت‌ها، نقش دانشگاه‌ها در توسعه اقتصاد دانش بنيان و ... مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفت.
همچنين شركت كنندگان ضمن تاكيد براي گسترش شبكه‌هاي علم و فناوري در ميان اعضاء، ابراز اميدواري كردند اين حركت‌ها بتواند فاصله‌ها و شكاف‌هاي موجود در اقتصاد كشورهاي عضو را مرتفع كرده و چالش‌‌ها را در حد امكان كاهش دهد.
بر اساس اين گزارش، شركت‌كنندگان اين كنفرانس بين‌المللي در كارگاه‌ها و نشست‌ها و سخنراني‌هاي تخصصي متعددي شركت كردند كه محور همه آنها حمايت و توسعه اقتصاد دانش بنيان در پارك‌ها و مراكز رشد علم و فناوري بود.
لوئيس سنز مدير اجرايي انجمن بين‌المللي پارك‌ها و مراكز رشد نيز در اين كنفرانس بر توسعه و رشد اقتصادي كشورها بويژه در زمينه توسعه شركت‌هاي دانش بنيان تاكيد كرد و گفت: پارك‌ها و مراكز رشد علم و فناوري نقش مهمي در اين زمينه دارند.
در اين كنفرانس مقاله رئيس و پژوهشگران مركز رشد رويش با عنوانA conceptual model for job analysis of incubators managers based on onet model  توسط مهندس حبيب‌اله اصغري ارائه گرديد كه مورد توجه و تشويق شركت‌كنندگان قرار گرفت.ح/الف

١٣:٥٩ ٣١/٠٦/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد