ثبت محققان گروه پژوهشی مهندسی صنایع غذایی پژوهشکده توسعۀ صنایع شیمیایی ایران
پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران موفق به ثبت اختراع " فرآیند بهبود آنزیمی فراوری چای ایران" در ارداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی شد.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده صنايع شيميايي ايران،اين اختراع حاصل تلاش پژوهشگران گروه پژوهشی مهندسی صنایع غذایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، مهندس علی ذاکری و مهندس عباس جعفری است.
گفتني است،این اختراع منتج از انجام طرح پژوهشی " یافتن افزودنی های مجاز خوراکی برای بهبود رنگ و عطر طعم چای ایرانی"مصوب معاونت پژوهش و فناوری دفتر مرکزی جهاددانشگاهی می باشد.ح/الف
٠٩:٥٧ ٠٦/٠٧/١٣٨٧