٠٨:١١ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
ثبت محققان گروه پژوهشی مهندسی صنایع غذایی پژوهشکده توسعۀ صنایع شیمیایی ایران

پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران موفق به ثبت اختراع " فرآیند بهبود آنزیمی فراوری چای ایران" در ارداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی شد.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده صنايع شيميايي ايران،اين اختراع حاصل تلاش پژوهشگران گروه پژوهشی مهندسی صنایع غذایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، مهندس علی ذاکری و مهندس عباس جعفری است.
گفتني است،این اختراع منتج از انجام طرح پژوهشی " یافتن افزودنی های مجاز خوراکی برای بهبود رنگ و عطر طعم چای ایرانی"مصوب معاونت پژوهش و فناوری دفتر مرکزی جهاددانشگاهی می باشد.ح/الف

٠٩:٥٧ ٠٦/٠٧/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد