دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي؛
شهر الكترونيكي به بنگاه دانايي نياز دارد
دستگاههاي علمي و اجرايي فعاليتها و دستاوردهاي خوبي را در حوزه شهر الكترونيكي سامان دادهاند و ايجاد بنگاه دانايي براي شهر الكترونيكي يك ضرورت است.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی،دكتر علي اكبر جلالي دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي با اشاره به دستاوردهاي كشورمان در حوزه شهر الكترونيكي گفت: يكي از مهمترين وظايف كنفرانس شهر الكترونيكي فرهنگسازي و اطلاعرساني از دستاوردهاي دستگاههاي علمي و اجرايي براي مردم و بازتاب اين خدمات به مسوولان براي توجه بيشتر به سرمايهگذاري در اين حوزه است.
دكتر جلالي افزود: كارت سوخت درس بزرگي در ارائه خدمات به جامعه بود، بانكها فعاليتهاي روزافزوني براي الكترونيكي كردن خدمات آغاز كردهاند، ثبت احوال خدمات خوبي را ارائه ميكند، راهنمايي و رانندگي خدمات الكترونيكي خوبي را سامان داد، املاك و آژانسهاي فعال در اين زمينه حركت خوبي را شروع كرده و براي معرفي و فرهنگسازي استفاده از صدها نوع خدمت الكترونيكي، اينك نوبت ماست كه بهرهبرداري از اين خدمات را به مردم معرفي كنيم.
دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي به ضرورت تعامل دانشگاهها و دستگاههاي اجرايي اشاره كرد و گفت: دانشگاهها به تقويت علمي نياز دارند و بهترين زمينه اين تقويت فعال شدن در حوزه شهر الكترونيكي است در حالي كه مراكز و دستگاههاي اجرايي هم نيازمند اين خدمات علمي و آكادميك هستند.
وي به سرمايههاي عظيم مالي و انساني به كار رفته در حوزه الكترونيكي اشاره كرد و گفت: با تصميمگيريها و سياستگذاريهاي سازنده بايد از اين ظرفيتها در حد بسيار بالا براي تحقق اهداف شهر الكترونيكي استفاده كنيم.
وي تاكيد كرد: تلاش ما اين است كه كنفرانس شهر الكترونيكي از حالت علمي و يا كاربردي صرف خارج شود و نقش مردم را در اين مبحث بيش از پيش دخالت دهد چرا كه هنوز نقش مردم در اين حوزه بسيار ناچيز است.ح/الف
١٤:٤٦ ٠٧/٠٨/١٣٨٧