١٢:١٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي؛
شهر الكترونيكي به بنگاه دانايي نياز دارد


دستگاه‌هاي علمي و اجرايي فعاليت‌ها و دستاوردهاي خوبي را در حوزه شهر الكترونيكي سامان داده‌اند و ايجاد بنگاه دانايي براي شهر الكترونيكي يك ضرورت است.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی،دكتر علي اكبر جلالي دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي با اشاره به دستاوردهاي كشورمان در حوزه شهر الكترونيكي گفت: يكي از مهمترين وظايف كنفرانس شهر الكترونيكي فرهنگ‌سازي و اطلاع‌رساني از دستاوردهاي دستگاه‌هاي علمي و اجرايي براي مردم و بازتاب اين خدمات به مسوولان براي توجه بيشتر به سرمايه‌گذاري در اين حوزه است.
دكتر جلالي افزود: كارت سوخت درس بزرگي در ارائه خدمات به جامعه بود، بانك‌ها فعاليت‌هاي روزافزوني براي الكترونيكي كردن خدمات آغاز كرده‌اند، ثبت احوال خدمات خوبي را ارائه مي‌كند، راهنمايي و رانندگي خدمات الكترونيكي خوبي را سامان داد، املاك و آژانس‌هاي فعال در اين زمينه حركت خوبي را شروع كرده و براي معرفي و فرهنگ‌سازي استفاده از صدها نوع خدمت الكترونيكي، اينك نوبت ماست كه بهره‌برداري از اين خدمات را به مردم معرفي كنيم.
دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي به ضرورت تعامل دانشگاه‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي اشاره كرد و گفت: دانشگاه‌ها به تقويت علمي نياز دارند و بهترين زمينه اين تقويت فعال شدن در حوزه شهر الكترونيكي است در حالي كه مراكز و دستگاه‌هاي اجرايي هم نيازمند اين خدمات علمي و آكادميك هستند.
وي به سرمايه‌هاي عظيم مالي و انساني به كار رفته در حوزه الكترونيكي اشاره كرد و گفت: با تصميم‌گيري‌ها و سياستگذاري‌هاي سازنده بايد از اين ظرفيت‌ها در حد بسيار بالا براي تحقق اهداف شهر الكترونيكي استفاده كنيم.
وي تاكيد كرد: تلاش ما اين است كه كنفرانس شهر الكترونيكي از حالت علمي و يا كاربردي صرف خارج شود و نقش مردم را در اين مبحث بيش از پيش دخالت دهد چرا كه هنوز نقش مردم در اين حوزه بسيار ناچيز است.ح/الف

١٤:٤٦ ٠٧/٠٨/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد