رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ؛
تهران بدون توجه به شهر الكترونيكي آبستن فاجعه انساني است
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ گفت: با همه تاكيدي كه به استفاده از خدمات الكترونيكي ميشود هنوز در بهرهبرداري از خدمات شهر الكترونيكي در ابتداي راه هستيم و شهرهاي بزرگ بويژه تهران بدون لحاظ نمودن خدمات شهر الكترونيكي با مشكل جدي مواجه ميشود.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی، سرهنگ هاشمي با اعلام اين خبر در گفتگو با دبيرخانه دومين كنفرانس شهر الكترونيكي اظهار داشت: خلاء شهر الكترونيكي و عدم توجه به خدمات الكترونيكي آسيبهاي فراواني را به شهرهاي بزرگ از جمله تهران وارد ميكند و از اين رو نيازمند توجه به شاخصها و ضرورتهاي شهر الكترونيكي براي حل مسائل مختلف شهري از جمله ترافيك هستيم.
وي با اشاره به اينكه فضاي 5 ميليون متر مربعي پارك اتومبيل تهران جوابگوي 755 هزار خودرو است گفت: اين در حالي است كه 3 ميليون و ششصد هزار خودرو در تهران رفت و آمد ميكنند و اين فضاي پارك پاسخگوي نياز شهر تهران نيست.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ بر مديريت سفر و ارائه خدمات الكترونيكي از سوي دستگاههاي مختلف تاكيد كرد و گفت: چرا برخي از دستگاهها مثل وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي برگزاري آزمونهاي سراسري به شيوه 50 سال گذشته عمل ميكنند و براي هر آزمون ميليونها داوطلب و خانواده آنها را به تهران ميكشانند.
وي جمعيت شب تهران را 7 ميليون و ششصد هزار نفر اعلام كرد و گفت: جمعيت روز تهران 10 ميليون است و روزانه 15 تا 20 ميليون سفر در تهران صورت ميگيرد كه با ارائه خدمات الكترونيك ميتوانيم اين سفرها را مديريت و به استانداردهاي مورد نظر نزديك نماييم.
سرهنگ هاشمي بر فعال شدن دبيرخانه دائمي شهر الكترونيكي تاكيد كرد و گفت: دستاوردهاي علمي و اجرايي و كاربردي كنفرانسهاي شهر الكترونيك و فعاليت دائمي دبيرخانه آن ميتواند راهگشاي بسياري از مسائل و مشكلات مبتلا به شهر تهران و ساير شهرهاي كشور باشد.
گفتني است،راهنمايي و رانندگي شهر تهران به عنوان يكي از اركان اساسي تحقق شهر الكترونيكي در برگزاري دومين كنفرانس شهر الكترونيكي كه توسط جهاد دانشگاهي و شهرداري تهران برگزار خواهد شد نقش سازندهاي دارد.
وي بر همكاري هر چه بيشتر با جهاد دانشگاهي براي حل معضلات شهري تاكيد كرد.ح/الف
١٥:٤٦ ١٩/٠٨/١٣٨٧