١٥:٥٨ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
پژوهشي
معاون پژوهش و فناوری اين نهاد:
ايجاد قطب هاي علمي و فناوري در استانها از اهداف جهاددانشگاهي است

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی گفت: ایجاد قطب های علمی و فن آوری در استانها از چشم انداز 20 ساله جهاددانشگاهی به شمار می آید تا مباحثی که کشور به آن نیاز دارد با توجه به قابلیت استان بررسی و انجام شود. 
  به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان شرقی،دکتر محمد صادق حاجی تاروردی در جلسه اعضای هیئت علمی و پژوهشگران جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت تشکیل قطب های علمی و فن آوری افزود: تجمیع فعالیتها و دوری از پراکندگی می تواند گامی اساسی در جهت توسعه هر چه بیشتر قطب های علمی و فن آوری پژوهشکده ها و واحد های جهاددانشگاهی باشد. 
وی با اشاره به اینکه امروزه میزان تولید علم و فن آوری محور اصلی سنجش توانمندیهای جوامع است اظهار داشت: در حال حاضر جهاددانشگاهی بر اساس نیاز جامعه حضور جدی در عرصه فعالیتهای تحقیقاتی و تولید علم و فن آوری دارد . 
دکتر تاروردی با اشاره به راه اندازی گروه های پژوهشی و اجرای طرح های تحقیقاتتی گروههای دانشگاهی گفت: تحقیقات جهاددانشگاهی رویکردی جامعه نگر داشته وبه مرزهای دانش و فناوری توجه خاصی دارد. 
دکتر نجف قراچورلو رییس جهاددانشگاهی واحد آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: یکی از عوامل مهم مطرح بودن جهاددانشگاهی به عنوان یک قطب علمی، پیشرو بودن در پژوهش است.
وی افزود:جهاددانشگاهی واحد آذربایجان شرقی با وجود ظرفیت و پتانسیل های موجود می تواند به قطب پژوهشی استان تبدیل شود.
دکتر قراچورلو اظهار داشت: دست یابی به یک پژوهشکده برنامه ریزی و توسعه از برنامه ریزیهای کلان جهاددانشگاهی استان بوده که در نتیجه تعامل و همکاری گروههای پژوهشی اکنون شاهد تحقق زیر ساختها و چارچوب آن هستیم.ح/الف

١٥:٠٥ ٠٤/٠٩/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد